Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már, hogy jogtalanul...

Volt már, hogy jogtalanul kiküldtek titeket egy üzletből?

Figyelt kérdés

Én egyszer 20-22 évesen egy barátnőmmel nézegettem a sminkeket a Douglasban, a drágább cuccok polcait pedig csak végignéztük, erre az eladónő megkért, hogy menjünk ki, mert szerinte "ez az üzlet úgysem a mi árkategóriánk" (nem melegítőben voltunk, nem néztünk ki csöveseknek, teljesen átlagos, fiatal lányok voltunk).

Egy barátnőm mesélte, hogy még sulis (14-15 éves) korában az anyja adott neki pénzt, hogy menjen el cipőt vásárolni. Kb. 15 perce nezegette, próbálgatta a cipőket, mire kiküldték, mert szerintük csak "szórakozni" volt ott, nem vásárolni (Deichmann).

Egyszer harisnyát szerettem volna vásárolni egy erre szakosodott üzletben és az eladó csajszi azt kamuzta, hogy nincs semmijük a méretemben (teljesen átlagos méreteim vannak, semmi extrém, az üzletben pedig elég nagy volt a választék), csak hogy minél hamarabb elhúzzak, mert nem volt kedve dolgozni.

2022. máj. 5. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2022. máj. 5. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Boltból nem emlékszem hogy valaha kiküldtek volna, de hotelből illetve mélygarázsból mikor kocsikat fotóztam már zavartak ki többször is.
2022. máj. 5. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Velem megesett, suli után mentem az áruházba. Ez még a 90-es évek végén volt, nem olyanok voltak az áruházak, mint most, hanem külön volt ruhaosztály, játékosztály stb. Ahhoz, hogy valahová eljuss, át kellett menni egyes osztályokon nem lehetett megkerülni. Én hátizsákban voltam, és a papírboltba mentem, már nem emlékszem, mit venni. Át kellett menni a ruhaosztályon, és a játékbolton, ahol nyilván megálltam a polcok előtt nézelődni (annyi fölös zsebpénzem se volt, hogy egy matchboxot vegyek, de nézni azért szerettem). A néni a boltban követett, majd megállított, és kizavart, hogy szerinte én iskolakerülő vagyok (vége volt az óráknak) és biztos lopni akarok.
2022. máj. 5. 13:14
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%
Pontosan ugyanebből a drogériából pontosan ugyanezzel a szöveggel küldtek ki kb. 8 vagy 10 éve. Diákmelóból mentünk haza épp a haverommal, aki az anyukájának akart parfümöt venni és bementünk, hogy hátha van amit szeretne. Valami régebbi kiadású Shalimar volt, azt hiszem. Nem voltunk koszosak, büdösek meg semmi, csak dolgozni ilyen sportosabb cuccban jártunk meg nem a legjobb cipőnkben de az sem volt szakadt. Nekem a hajam összefogva, smink nélkül, körömlakk nélkül. Az eset után évekig nem jártam abban a boltban, csak aztán megszűnt a NYX polc a Müllerben és muszáj voltam. Bezzeg akkor már körülugráltak (szép ruhában, kisminkelve, szép körmökkel). Kapják be.
2022. máj. 5. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 én vissza nem mennék többet, még akkor sem, ha úgy állok anyagilag, hogy az egész üzletet meg tudnám venni.
2022. máj. 5. 14:19
 6/8 Metionin ***** válasza:
100%
Én is csak akkor egyszer mentem be, mert máshol nem lehetett kapni a keresett terméket, rendelni meg nem érte volna meg. Amúgy annál jóval drágább helyre is sétáltam már be mindenféle ruhában és soha senki nem tett még egy ferde pillantást sem.
2022. máj. 5. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. máj. 5. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy eladókènt dolgozok külföldön egy drága kozmetikumokat forgalmazó boltban.Nincs semmilyen szabàly,hogy ki kellenne zavarni azt,aki csak nézelődik vagy aki nincs megfelelően felöltözve.Inkàbb arról van szó,hogy vannak nagyon pofátlan vásárlók.Szerintem ilyen esetek inkább akkor fordulnak elő,ha aznap pl.megfordult pár lopó/pofátlan vásárló,és tiszta ideg az eladó.Én nem szoktam,viszont a főnököm ilyen esetek utàn mindig gonosz minden vásárlóval….
2022. máj. 6. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!