Volt már, hogy jogtalanul kiküldtek titeket egy üzletből?
Én egyszer 20-22 évesen egy barátnőmmel nézegettem a sminkeket a Douglasban, a drágább cuccok polcait pedig csak végignéztük, erre az eladónő megkért, hogy menjünk ki, mert szerinte "ez az üzlet úgysem a mi árkategóriánk" (nem melegítőben voltunk, nem néztünk ki csöveseknek, teljesen átlagos, fiatal lányok voltunk).
Egy barátnőm mesélte, hogy még sulis (14-15 éves) korában az anyja adott neki pénzt, hogy menjen el cipőt vásárolni. Kb. 15 perce nezegette, próbálgatta a cipőket, mire kiküldték, mert szerintük csak "szórakozni" volt ott, nem vásárolni (Deichmann).
Egyszer harisnyát szerettem volna vásárolni egy erre szakosodott üzletben és az eladó csajszi azt kamuzta, hogy nincs semmijük a méretemben (teljesen átlagos méreteim vannak, semmi extrém, az üzletben pedig elég nagy volt a választék), csak hogy minél hamarabb elhúzzak, mert nem volt kedve dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!