Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek valóban létezik...

Szerintetek valóban létezik olyan ember mint Christian Grey?😄

Figyelt kérdés

Igen, igen tudom hogy egy film, nincs valóság alapja. Tudom hogy ki a szereplő benne, mielőtt valaki ilyeneket írna. És nem, nem jönnek össze vele mert nem jön be belsőleg hiába nez ki nagyon jól külsőleg.

Na de a kérdésem, szerintetek valóban létezik egy ilyen ember mint ő mind külsőleg és belsőleg?

Es ha igen, mennyire tartjátok valószínűnek hogy egy szürke kis egérrel mint a filmben Anastasiaval fogja leelni az élete hátralevő részét egy olyan férfi aki bárkit megkaphatna 1 perc alatt is akár?

(Szimpla kivancsisag!)

2022. máj. 3. 22:39
A kérdező szavazást indított:
Igen lezezik, és valószínűnek tartom
Nem, nem létezik és nem tartom valószínűnek
10 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg instabil gazdag szociopaták? Ja, léteznek. Némelyikük gondolom még jól is néz ki. De azok nem szerelmes regények főszereplői. A szintén jószármazású asszony mellé talán befér egy szürke kisegér szerető aki lehetőleg minél fiatalabb (16? 13? 9?) de hősszerelmest ne várjon senki ilyentől.
2022. máj. 3. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted szenvelgő úrigyerek aki dominánsnak hiszi magát, pedig szimplán röhejes? Biztos akad.
2022. máj. 3. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Biztos, hogy van ilyen és simán benne van, hogy összeáll egy szürke kisegérrel, esetleg mellette szeretőt tart, mivel egyértelműen nem egy erős, magabiztos, sikeres emberről van szó. Így lehet, hogy 1-1 estére összetud szedni valami nagyobb halat is, de a magasabb kategóriát képviselő nők, simán átlátnak rajta utána.
2022. máj. 3. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
67%

Igen létezik

Az exem

Külsőre is hasonló , belsőre meg pláne

Ő volt az első kapcsolatom

Úgyhogy Szürke kisegérként indultam

Csak Ő nem óvatosan vezetett be a bdsm világába, hanem kissé erőszakosan.

1 évig voltunk együtt, ennek már 10 éve

Ő azóta is ezt a vonalat képviseli

Én már nem tudok vele azonosulni

29/N

2022. máj. 3. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!