Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha csúnya vezetékneved lenne,...

Ha csúnya vezetékneved lenne, megváltoztatnád?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor már tényleg orbitálisan ronda (pl. G....ci, Pun....ci Ondó meg ilyenek, amelyek tényleg léteznek amúgy), hanem ilyen mérsékelten rondák pl. Kövér, Meleg, Terhes meg ilyesmik. Ha ilyen neved lenne, megváltoztatnád? Én biztosan nem élnék ilyen névvel.
2022. máj. 2. 15:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
7 Lehet, hogy az apja-nagyapja korában kimondottan deviancia volt az, ami most üdvözölendő tulajdonság, aminek nem is volt neve. Hogy anno valóban az idő és a húsleves volt meleg, egy ilyen vezetéknévben semmilyen meghökkentő, vagy a homoszexualitásra bármiben is utaló nem volt. Gyorsabban változott a világ, mint ahogyan a benne élő emberek. Kövér, Zsíros dettó, semmi baj nincs velük, a fejekben annál több:(
2022. máj. 2. 16:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Az egyik tanárom férje neve Pete volt, s idővel megváltoztatták Pető-vé. Így a régi tablókon Peténé-ként,- az újakon meg már Petőbé-ként szerepelt. Mondjuk megértem.
2022. máj. 2. 16:42
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
11, nekem a Zsírossal csak annyi a bajom, hogy Zs betűs, a névsor legvégén lennék vele mindenhol, most is a végefee vagyok és utálom, hát még ha a legutolsó lennék.
2022. máj. 2. 16:43
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
Az en vezeteknevem Száraz
2022. máj. 2. 17:20
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

Kövér nevű munkatársam volt,Meleg nevű osztálytársam.

Szerintem ezekben semmi csúnya nincs.

2022. máj. 2. 17:39
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Én nem.
2022. máj. 2. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Mondjuk az ondón elgondolkodnék, de nem.

2022. máj. 2. 18:25
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Igen, megváltoztatnàm. Nem élnék olyan névvel, hogy Pete, Talpas, Szőrös, stb.
2022. máj. 2. 18:54
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy is.

Véletlenül az emberi 2 nevem a legjobb vezetés és keresztnév, amit csak el tudnék képzelni, és rettenetesen hozzámillőnek érzem őket.

Ha nem így lenne, máshogy hivatnám magam.

2022. máj. 2. 22:19
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
A Meleg vezetéknév előbb volt, mint a szexuális orientaltsagra utaló "meleg" megnevezes.
2022. máj. 3. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!