Ha láttam képeket egy buliról, mindenki szuper volt rajta az ismerőseim közül, de valaki ivás közben morci volt, holott napközben barátságosnak mutatkozik. Az mitől lehet?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 23:09
1/8 anonim válasza:
Fényképről morcinak tűnt?🤔
Hát, biztos már nagy volt a "koponyaűri nyomás"
Te mire gondolsz?
2/8 anonim válasza:
Egy ittad emberdől egy rosszul elkapott fotó szerinted mennyire realis?
3/8 anonim válasza:
Egy ittas emberről... telefon átirta
4/8 A kérdező kommentje:
Azt gondolná az ember, hogy az alkohol kihozza az emberből a legjobbat. Az arckifejezése, nagyon rémisztő volt.
2022. ápr. 30. 23:24
5/8 anonim válasza:
Inkabb te vagy a remiszto, h egy pillanatfelvetepbol messzemeno kovetkezteteseket keszulsz levonni.
6/8 anonim válasza:
Nem mindenkiből váltja ki ugyanazt a hatást, engem az alkohol például elálmosít, így ha rólam látnál akkor képet azt hihetnéd utálok mindent és mindenkit.
7/8 anonim válasza:
Az a rémisztő, hogy te ilyen dolgokon képes vagy ennyire kattogni.
8/8 anonim válasza:
Hát nálunk is készült olyan kép, hogy épp beszélgettem valakivel, amíg pár gyereket fotóztak és a képen úgy nézek ki a háttérben, mint aki épp tömegmészárlásra készül.:D Egy hónapig ezen röhögtünk.
Semmiről nem árulkodik, hogy morci, lehet csak elpilledt, lehet másra figyel, lehet csak ilyen a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!