Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha megvan a felismerés, hogy...

Ha megvan a felismerés, hogy valaki szadista és szociopata, azzal mit tud kezdeni?

Figyelt kérdés

A kérdés csak fikció.

Elgondolkoztam rajta, a mai világban szerintem egy ilyen ember kis utánnajárással simán meg tudja állapítani ezt magáról. Ez eddig oké, de mit tud kezdeni vele? Vagy az ilyen ember nem is akar megváltozni? Hogy kell ezt elképzelni, betipeg egy pszichológushoz és elmondja hogy "Csókolom, szadista és szociopata/ pszichopata vagyok, erre tessék má' felírni valamit!"

2022. ápr. 29. 18:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen mentális betegségeknek is megvan a maguk szakértője. Sajnos nagyon kevesen vannak alapból, és az egyik például két éve emigrált Norvégiába, és így még eggyel kevesebb van...

Szóval nem könnyű a helyzet. Óvatosan keresgélj terapeutát, akkor jobban találsz, mintha nem is keresed.

És próbálj meg sokat foglalkozni addig a mentális higiénével, hogy mikor találsz, könnyebb dolgod legyen.

2022. jún. 23. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!