Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezek alapján stréber vagyok?

Ezek alapján stréber vagyok?

Figyelt kérdés
Infó szakon vagyok gimiben és már régóta érdekel az infó meg sikerül valahogy kiemelkedően teljesítenem amivel próbálok nem dicsekedni és többieknek sem hangoztatni hogy magabiztos vagyok a tanulmányaimban. Az osztályt próbálom összefogni, segíteni nekik amiben csak tudok. Néha már túlzásba viszem a segítséget és kérés nélkül is akár küldök nekik valamit. Ezenkívül a tanárokkal az osztály rajtam kívül tartja leginkább a kapcsolatot, akármi intéznivaló van próbálom leszervezni a dolgokat. Kicsit mintha diákelnök lennék stb. Néha azonban zavar, hogy kivételeznek velem a tanárok és hangoztatják a jó eredményeim az osztályon előtt ami miatt többen is már kibeszéltek a hátam mögött és nekem ez kellemetlen érzés. Órán emiatt is régen többet szerepeltem, szerettem megmutatni hogy tudok valamit de mostmár kevésbé és inkább csak vegyulok. Egyszer volt még egy ilyen eset amikor a tanár újra akart velünk íratni egy témazárót és küzdöttem azért, hogy nekem akinek jól sikerült ne kelljen ezt újraírnom, mivel én a gyengébb jeggyel is megelégszem, ami négyes volt és majdnem leálltak vele veszekedni. Akkor is a jó eredményeim felhozta és megint csak kibeszéltek.

2022. ápr. 27. 08:23
 1/8 A kérdező kommentje:
*leálltam
2022. ápr. 27. 08:24
 2/8 Hanna S ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet, én is kb. így vagyok vele.
2022. ápr. 27. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülnél, ha azért beszélnének ki, hogy milyen hülye vagy? :D

Soha nem értettem ezt, általános iskolában engem is utáltak, mert én voltam a legjobb tanuló, középiskolában viszont már más volt a helyzet, ott céltudatos és intelligens osztálytársaim voltak, és mindenki arra törekedett, hogy jó tanuló legyen.

2022. ápr. 27. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"hogy kivételeznek velem a tanárok és hangoztatják a jó eredményeim az osztályon előtt"

Ezt velem is csinálták anno, de ez a legrosszabb, amit egy diák ellen egy tanár tehet.

2022. ápr. 27. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt is ez van. Kitűnő vagyok, voltam végig. Őszintén? Gyűlölnek.... Nem ül mellém senki, elhordanak a hátam mögött, szemtől szembe is, ha hiányoztam, én hiába kértem az órai anyagot, nem válaszolt egyik sem. KB megtudnának ölni.... Láttam órán mikor én hozzászóltam az anyaghoz, összenéznek meg el húzzák a pofájukat. Azt mondta 2 éve is az egyik tanárom, mikor nem volt bent más, hogy vigyázzak a többiekkel meg hogy ő látja azokat a pillantásokat is amiket én nem, még hallja azokat a beszélgetéseket amiket én nem.
2022. ápr. 27. 12:59
 6/8 Metionin ***** válasza:
91%
Általános iskolában nálam is ez volt, főleg amit az 5-ös válaszoló írt. Pluszban irritálta a többieket az is, hogy nekem volt a legszegényebb családom az osztályban és ezt mintha külön inzultusnak vették volna. Pedig ha minimális eszük lett volna, akkor észrevették volna, hogy azért tanulok annyira, mert nekem tényleg ez az egyetlen lehetőségem a továbbtanulásra, a költözésre, az önálló életre. Csak hát ilyesmik nem jutottak el az agyukig, inkább megdobáltak iskolatejjel ha megnyertem egy versenyt vagy hibátlan lett a dogám.
2022. ápr. 27. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos olyan a társaság hogy jóindulatból lettek átengedve, itt senki nem tanul rajtam kívül és hangoztatják is hogy csak a kettes legyen meg. Én soha nem kérkedtem semmivel, nem bántottam őket, online közben is minden dogát elküldtem nekik, de bennt is aki leült mellém az 4est írt. Most már bánom hogy annyit segítettem mert akik buktak volna mondjuk matekból azok most nem tudnának ugatni meg lehordani mindennek a hátam mögött. Mindenbe belekötnek, ronda a kabátom, ronda a hajam, végülis igyekeztek elvenni a nem létező önbizalmamat. Egy két ember törölt az ismerősei közül, van aki csak simán nem válaszol. Meg az is fura hogy egymást dícsérgetik. Csak néhány fiú áll velem szóba. Egyszerűen nem tartom korrektnek hogy van valaki aki csak segített nekik és azt közösítik ki.
2022. ápr. 27. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Fura, hogy valakivel így kivételeznek,hogy újraíratják vele a dolgozatot. Ilyet még nem hallottam. De lehet, hogy ez beleszámít majd a végső eredményedbe, az pedig a felvételibe. Akkor meg miért elégedsz meg a 4-esssel? Nem vagy stréber egyébként.
2022. ápr. 28. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!