Mit tegyek ebben az esetben?

Na ez az az eset, amikor egy barátságot tönkre tesz az, ha az egyik többet érez.
Van, aki tudja ezt kezelni, ő nem.
Meg kell szakítani vele a kapcsolatot.

Én is habarodtam már bele nő barátomba, de ő rohadt csúnyán baszott ki, és kegyetlenül megviselt a dolog. Hozzáteszem, nyilván eleve sérült voltam, és a bajt csak tetézte az ő nyers stílusa.
Én azt javasolnám, hogy mondd meg neki, hogy elfogadod az érzését, de láthatóan ő nem tudja kezelni ezt a helyzetet, és most te sem. Talán jobb lenne, ha egy jó ideig nem találkoznátok, hátha kiül az irántad érzett vonzalom, és talál valakit, akibe szerelmes lesz.
Más módja ennek nem nagyon van, mert ameddig a közelében vagy, be van sózva, ha igazán szerelmes. Segít, ha a remény csíráját is elveszed attól, hogy köztetek lehet szerelem, de ezt is tapintatosan. Semmiképp ne taposs bele a férfiasságába, nem így értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!