Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is taszít a sexchat?

Mást is taszít a sexchat?

Figyelt kérdés
Engem zavar, hogy vadidegen kanos férfiak írogatnak rám, miután válaszoltam egy kérdésre... Mire jó ez? Vagy sok nők igényli ezt?
2022. ápr. 24. 13:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy nekem a kedvencem a "leszbikus" ismerkedős oldalak.

99%-ban férfiak vannak. Tehát gyakorlatilag férfiak írkálnak egymásnak, ami elég nagy buzulás. MEg igazából kamu képeket cserélgetnek egymás között és arra verik :D

2022. ápr. 24. 13:19
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Rám itt sok férfi rám ír annak ellenére hogy én is férfi vagyok, b..iskodnak, már értem miért nem írnak vissza a nők...tényleg idegesítőek.
2022. ápr. 24. 13:21
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért olvasod el? És az nem chat, ha valaki ír neked és esetleg el is olvasod nem válaszolsz hanem törölsz-tiltasz.
2022. ápr. 24. 13:23
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas... 🤷‍♂️🤷‍♂️
2022. ápr. 24. 13:34
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

Már többször írtam az adminoknak, hogy legyen kikapcsolható a privát üzenet funkció, mert ez így csak a zaklatóknak kedvez. Nem akarok senkivel üzeneteket váltani, engem csak a kérdés-válasz rész érdekel. Nem vagyok kíváncsi a vérig sértett emberek hisztijeire és mocskolódásaira sem, nem akarok pszichiátert sem játszani, pedig itt sokaknak nagy szüksége lenne rá.

Nulla eredmény, szerintük ez így jó.

2022. ápr. 24. 13:38
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is nő vagyok, de még egyszer sem írt rám senki ilyen módon. A válaszodtól is függ, hogy az a másik embert mennyire "befolyásolja érzelmileg". Esetleg lehet hogy oda szoktad írni a válaszod végére hogy hány éves vagy, és ezért kattannak rád a kanos pasik. Főleg ha megemlíted hogy szingli is vagy.

Rám eddig még csak normális stílusban írtak férfiak, és én normálisan válaszoltam is nekik. Igaz, én már 40+ -os vagyok.

Szerencsére te magad döntöd el, hogy mit kezdesz a privát üzenetekkel. Ha nem akarod, nem olvasod el, hanem törlöd.

2022. ápr. 24. 13:48
 17/26 Hanna S ***** válasza:
100%

Hát igen...

2022. ápr. 24. 13:48
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#16 Én mondjuk kaptam már random "Ha csaj vagy megb^sználak" típusú primitív privát üzeneteket.
2022. ápr. 24. 13:53
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

#15: "Már többször írtam az adminoknak, hogy legyen kikapcsolható a privát üzenet funkció."

Nem értem, nem nyitod meg és szevasz.

2022. ápr. 24. 13:58
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

Lehet hogy nekem eddig szerencsém volt, de csak tavaly ősszel regisztráltam. Szerintem attól függ, hogy milyen választ adsz egy adott kérdésre.

Ha pl. a p*nci alakjára vonatkozik egy kérdés (ma olvastam egy ilyet) és arra részletesen reagálsz akkor sanszos, hogy kapni fogsz kanos üzeneteket. De ha csak semleges válaszokat adsz (semleges kérdésre), amiből nem lehet szexuális dolgokra asszociálni, akkor nem is fog a kutya sem veled foglalkozni (lásd: én). Szóval attól is függ hogy mi az a témakör amiről szó van. Én mondjuk a felnőtt párkapcsolatok témakörben leveleztem már tök normális, intelligens férfiakkal, de csak baráti alapon egy pár hétig.

De persze létezik az is amit a kérdező állít (ez a rosszabbik eset).

#16 vagyok

2022. ápr. 24. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!