Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől lehet az a nyomasztó...

Mitől lehet az a nyomasztó érzés amikor mélyen bele gondolok a halálba? Mások is tapasztalták már ezt az érzést?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam hogy mi lehet a halál után és megpróbáltam elképzelni ami akkor várhat, mármint az ürességet és egy nagyon nyomasztó érzés kapott el mint amikor mindennek vége és rájövök hogy utána nincs tovább semmi. Mások is tapasztalták már ezt az érzést?

2022. ápr. 23. 00:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nyomaszt, találj ki magadnak egy más értelmezést a földi élet utánra.

"Azon gondolkoztam hogy mi lehet a halál után és megpróbáltam elképzelni ami akkor várhat, mármint az ürességet és egy nagyon nyomasztó érzés kapott el mint amikor mindennek vége és rájövök hogy utána nincs tovább semmi. Mások is tapasztalták már ezt az érzést?"

Akkor az nyomaszt hogy megpróbálod elképzelni a megszűnést, és nem megy. Félsz a megszűnéstől, pedig az egy olyan dolog amit még elképzelni sem lehet, nemhogy megélni.

2022. ápr. 28. 18:14
 12/12 anonim ***** válasza:
81%
Amikor alszol sem szűnsz meg pedig az egy kicsi halál. Ha az alvást a saját szemszögedből vizsgálod, nem éreztél megszűnést, amikor felkelsz emlékszel néhány álomfoszlányra, emiatt van az hogy nem egy szempillantásnak tűnik a szem lecsukása és kinyitása közötti idő. A mélyalvásban, amikor nem álmodsz nincs időérzék. Ha 1000 évig aludnál mélyalvásban, a saját nézőpontodból egy pillanat sem telne el a szem lecsukása és kinyitása között.
2022. ápr. 28. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!