Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fura lenne, ha most maszkot...

Fura lenne, ha most maszkot hordanék?

Figyelt kérdés
Mikor nem is olyan rég már nem volt kötelező a maszk viselés én se vettem föl, azóta nem volt rajtam, most mégis érzem, hogy valami kerülget, rajtam van ez a fáradt érzés, égnek a szemeim, kapar a torkom. így ha maszkban megyek dolgozni hirtelen mennyire lenne fura?
2022. ápr. 20. 05:22
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Semennyire. Én a maszkos időszak előtt is az orromat meg a számat eltakarva ültem egyszer az irodában, mert valaki betegen bejött én meg pont a rákövetkező héten szabiztam, nem akartam elkapni. Senki semmit nem szólt hozzá.
2022. ápr. 20. 05:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne az, jogodban áll.
2022. ápr. 20. 07:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy jogomban áll, aut tudom, csak mennyire lenne most szokatlan az embereknek? Mert az emberek szeretnek erre ugrani. Pl. képesek megszólni bármit, ha valaki végig megy most az utcán maszkba már azt furcsálják, azt mondják "miért van rajta maszk, már nem kötelező".
2022. ápr. 20. 07:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel? Ha te maszkban jobban éreznéd magad vedd fel és ne foglalkozz másokkal. Rajtam pl.tegnap véletlenül maradt fent, mert orvosnál voltam és csak itthon vettem észre, hogy úgy jöttem haza, de a lőtéri kutyát nem érdekelte, hogy rajtam van.
2022. ápr. 20. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Sokan hordanak meg mindig maszkot, foleg tomegkozlekedesen latom. Nem hiszem, hogy barkinek fura lenne, engem legalabbis pont nem izgat, hordja aki akarja. Bar en betegen eleve nem mennek be dolgozni, de mindegy.
2022. ápr. 20. 09:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szokatlan. Közösségi helyeken most is maszkot hord az emberek kb. 5%-a. Különösen az idősebbek között akadnak ilyenek.
2022. ápr. 20. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tömegközlekedésen, egyetemen és zsúfoltabb embertömegben én a mai napig hordom a maszkot. Itt, gyakorin, szoktak elhordani érte mindennek, de a valóvilágban pár rosszallóbb tekintettől semmi reakciót, megjegyzést nem kaptam.

Szóval szerintem semmi fura nincsen benne. Megyeszékhelyen van a sulim, az oda-, visszaúton is egyre több emberen látok már maszkot.

2022. ápr. 20. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit fura érzés most hordani. De köszi ha te is teszed, ha úgy érzed fertőzhetsz. Szerintem jó lenne, ha hozzászoknánk ehhez az érzéshez és hordanánk ilyenkor. Ha ez lenne az új irány lehet nem annyira terjedne egy csomó dolog.

De amúgy szerintem jelents beteget és pihend ki magad.

2022. ápr. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!