Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg boldog...

Szerintetek tényleg boldog egy lány attól, hogy mindenkit megkap?

Figyelt kérdés
Már mint úgy értem, hogy tényleg végig kavar mindenkivel akivel csak tud. Amikor bemegy egy társaságba, akkor mindenki ribinek tartja és hívja a háta mögött, és sokan ezt már a tudtára adta. Ez már a második nagy város, ahol ilyen életet él. Egyetemista és elmegy minden bulira, ahol eszméletvesztésig issza magát, vagy akármit is csinál, majd mindenkinek húzza az agyát, egy-kettővel le is fekszik. Azt nem értem, hogy ő ezt élvezi, hogy mindenki ribinek tartja? Vagy még is miért csinálja ezt? Élvezi, hogy jól néz ki és mindenkit a karma alatt tart? Egy ilyen lánynak mi játszódik le a fejében? Tényleg boldog ettől? Mert amúgy tök jó fej is lehetne, ha nem járna össze fűvel fával.
2022. ápr. 19. 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom a kérdezőnek az a baja, hogy mindenki szúrja a csaj fingóját rajta kívül.
2022. ápr. 20. 01:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Én is szúrtam már :D Sejtettem, hogy vki ezzel is betámad, de mondom én boldog párkapcsolatban élek már egy ideje:)
2022. ápr. 20. 01:14
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Szeretethiányos, van valamilyen "hibája" ami megnehezíti az életét, családon/párkapcsolaton belüli erőszak. Egyébként ez a viselkedés pont nem arra utal, hogy mindenki odavan érte és "kiélvezi" hanem pont arra, hogy úgy érzi/tudja, hogy senkinek sem tetszik és az önbizalmát próbálja növelni ezzel.
2022. ápr. 20. 02:02
 14/19 anonim ***** válasza:
24%

Ez nem riviseg,amit a kerdesben korulirtal!!! Ez a budapesti atlag nok es ferfiak eletfelfogasa,akik kicsit is kineznek vhogy.

N

2022. ápr. 20. 02:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha az egojának jól esik, akkor élvezi.

De nem ismerjük, te se ismered, különben nem írtad volna ki a kérdést. Foglalkozz a magad dolgával.

2022. ápr. 20. 08:41
 16/19 A kérdező kommentje:
15# a saját dolgommal szeretnék foglalkozni, csak unom, hogy ezeket kell hallgassam haverjaimtól...
2022. ápr. 20. 10:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Amúgy 14# egy kérdés. Ha ott minden ilyen ember így él, akkor azoknak soha nem lesz normális párkapcsolata? Vagy láttál már ellenpéldát? Nem ismerem Pestet.
2022. ápr. 20. 11:12
 18/19 HoneyBunny ***** válasza:

A 13-as jol le lett pontozva, pedig neki is igaza lehet. En elo peldaja voltam ennek kesoi tini koromban. Csaladi gondok, altalanos iskolai zaklatas, emiatt bizalmi es kotodesi gondok, szeretethiany, majd amikor vegre megbiztam az elso pasimban, megcsalt. Aztan a masodik is. Pedig nem voltam az a tipikus hisztis baratno. Aztan elegem lett es magamra eroltettem a nagykepu ribi szerepet, elveztem, hogy vegre vagyok "valaki", hogy ismernek es vegre vannak akik kedvesek is velem, keresik a tarsasagomat, a kedvemben jarnak es szidnak, mindennek elhordanak azok, akikkel nem alltam le hetyegni. Nem vagyok ra buszke, de nagyon elveztem, hogy ette oket a fene. De kozben amikor egyedul voltam, ugyanolyan ures es szomoru voltam, a csaladom pedig sosem hallgatott meg, nalunk tabu volt mindigis kimutatni a szomorusagodat. Azonnali buntetes jart erte.

Azota amugy en mar nem viselkedek igy, nehezebb is, neha eszembe jut milyen lenne megint serthetetlennek erezni magamat, de ideje volt mar felnoni igy a huszas eveimben.

2022. ápr. 20. 17:15
 19/19 A kérdező kommentje:
18# Hmm.. Érdekes
2022. ápr. 20. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!