Szerintetek tényleg boldog egy lány attól, hogy mindenkit megkap?

Ez nem riviseg,amit a kerdesben korulirtal!!! Ez a budapesti atlag nok es ferfiak eletfelfogasa,akik kicsit is kineznek vhogy.
N

Ha az egojának jól esik, akkor élvezi.
De nem ismerjük, te se ismered, különben nem írtad volna ki a kérdést. Foglalkozz a magad dolgával.

A 13-as jol le lett pontozva, pedig neki is igaza lehet. En elo peldaja voltam ennek kesoi tini koromban. Csaladi gondok, altalanos iskolai zaklatas, emiatt bizalmi es kotodesi gondok, szeretethiany, majd amikor vegre megbiztam az elso pasimban, megcsalt. Aztan a masodik is. Pedig nem voltam az a tipikus hisztis baratno. Aztan elegem lett es magamra eroltettem a nagykepu ribi szerepet, elveztem, hogy vegre vagyok "valaki", hogy ismernek es vegre vannak akik kedvesek is velem, keresik a tarsasagomat, a kedvemben jarnak es szidnak, mindennek elhordanak azok, akikkel nem alltam le hetyegni. Nem vagyok ra buszke, de nagyon elveztem, hogy ette oket a fene. De kozben amikor egyedul voltam, ugyanolyan ures es szomoru voltam, a csaladom pedig sosem hallgatott meg, nalunk tabu volt mindigis kimutatni a szomorusagodat. Azonnali buntetes jart erte.
Azota amugy en mar nem viselkedek igy, nehezebb is, neha eszembe jut milyen lenne megint serthetetlennek erezni magamat, de ideje volt mar felnoni igy a huszas eveimben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!