Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik Budapest legveszélyeseb...

Melyik Budapest legveszélyesebb utcája?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 19. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem sokkal parább a belváros estefelé mikor már kellően kihalt, de még tele van részegekkel, agresszívokkal. Király utca elején 10+ fős drogos-csöves bandák voltak az elmúlt években, naponta balhéztak, mégsem pucolták el onnan őket.
2022. ápr. 19. 22:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#7 én lány vagyok, és gyakran járok ismerőshöz a Népszínház utcába, időnként este is. Általában egyedül közlekedek, és egyáltalán semmi atrocitás nem ért még soha. Kicsit olyan, mintha még sosem jártatok volna ott, hanem csak divatból fikáznátok. Akkor már a Diószeginek a Kálvária tér felé eső része gázabb, de a másik vége annak is tűrhető.

(én írtam az első választ is, bár nem hiszem, hogy ez számítana.)

2022. ápr. 19. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ezek a mainstream, hírhedt utcák, amelyeket mindenki tud, de már jó ideje nem olyan vészesek, mint egykor.

Közben vannak olyan putris utcák a külvárosokban, ahol nem azért nincsenek balhék, mert ne lennének veszélyesek, hanem amúgy is kevesen járnak oda. Pl. említeném Soroksáron a Szérűskert utcát. Vagy Csepel-Háros utcáit. De vannak méh ilyenek sokfelé. Nem csak az, hogy isten háta mögötti putrik vannak, kitudja milyen lakókkal, de ha van kutya, akkor normális kerítés nincs.

De pl. MÁV lakótelepnek is vannak érdekes részei, meg úgy általában a körvasútnak nem feltétlenül a Hős utca a legparább része.

2022. ápr. 19. 23:16
 14/17 anonim ***** válasza:
59%

12:

Még csak nappal jártam a Diószegi utcán végig, de ránézésre nem tűnt parának. Az Orczy kert mentén meg nem mondanám, ha nem hallom a rossz hírét, hogy ez egy rossznak mondott utca. Népszínház utca ránézésre rosszabb a sok talponáló és az előttük hőbörgő alkeszok miatt.

2022. ápr. 19. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:
35%
Hős utcában igazi szuperhősök vannak, akkor miért lenne ott bármi ici-pici veszély is?
2022. ápr. 20. 00:03
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Nyugatinal lakok 20 eve. Ejjel es keso este is maszkalok rendszesen nokent. Soha nem keseltek meg es soha nem raboltak ki,bar nem a farzsebemben hordom a telom.

Itt nem felek lakni. Vannak mindig az utcan.

A 8 kerbe viszont nappal is felve viszolyogva megyek. A Nepszinhaz utcat veszelyesnek tartom es a Dioszeghy es ejjel semmikepp se ajanlom.

2022. ápr. 20. 02:08
 17/17 anonim ***** válasza:
58%
A befektetok a 8 kerben vasarolna sokat,mert olcso a trlekar a kornyek rossz hire es veszelyessege miatt es itt probaljak raszedni a tapasztalatlan videkit mashol a kulfoldit,hogy ort nyugodtan vegyen berbe lakast…
2022. ápr. 20. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!