Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nemsokára itt a nyár, csak én...

Nemsokára itt a nyár, csak én vagyok nagyon izgatott?🤩🥳

Figyelt kérdés
Annyira várom!!! Meleg idő, strand, napsütés, boldogság!Végre találkozhatok azzal a személlyel, akivel 2021 júliusában láttuk egymást utoljára és már nagyon hiányzik!!!!

2022. ápr. 14. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Kivel láttátok egymást utoljára 2021 júliusában?
2022. ápr. 14. 22:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy számomra nagyon kedves személlyel, aki nagyon közel áll hozzám, csak sajnos messze lakik ❤️
2022. ápr. 14. 22:39
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Én is nagyon várom!! Pont annyira, mint a harmadik világháborút, vagy a zombi apokalipszist!
2022. ápr. 14. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Nem.
2022. ápr. 14. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy örülsz! <3

Sajnos én nem vagyok nagy nyár rajongó.

A strandra ritkán jutok el, a belépő nem pénztárcabarát, ráadásul nem is a balcsi közelében élek, ami meg ingyenes strandlehetőség van itt, annak a vizébe én be nem megyek.

A szokásos nyári halas kaják nyáron meghajtanak (mert érezhetően ugyanazt az olajat használják), attól függetlenül, hogy egy vagyont elkérnek érte.

Szegény kutyákkal se tudok mit kezdeni, hajnal és éjszaka között ki se mehetnek, ha elviszem mégis őket, hogy szegények ne a lakásban unatkozzanak, akkor az emberek megvetően néznek, beszólogatnak, hiába locsolom és itatom a kutyákat végig.

Egy túrát nem lehet csinálni, mert 35-40 fokban nem lehet élvezni, levegő sincs, a bőröm is ég, amikor meg estére kicsit lehül a levegő, a szúnyogok esznek meg.

Este is nehezebben alszok el.

A munkahelyen is öljük egymást a légkondi vagy a ventilátor miatt, mert valakinek mindig le kell kapcsolnia.

2022. ápr. 14. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Gyűlölöm a nyarat úgy mindennel együtt, a késő ősz már itt lehetne!! 😩
2022. ápr. 14. 23:27
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Azt a rohadt fényes korongot az égen le kéne kapcsolni vagy legalább mesterséges felhőket vinni az útjába. 😫
2022. ápr. 14. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
20%
Depressziós vagyok.
2022. ápr. 15. 03:24
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Én meg defektes
2022. ápr. 15. 04:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Enis vartam mar h vege legyen a szar idonek. Semmit se lehet csinalni es a csajok is be vannak oltozve 😀 Mennek mar strandra meg nyaralni. Triko, rovidgatya, napszemcsi. Ilyenkor mar nem a ruha szamit hanem a body 💪
2022. ápr. 15. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!