Fiúk! Nektek mi lenne errol a lanyrol a véleményetek?, első látásra.
Figyelt kérdés
A szüleinek cégje van, tehát valamilyen szinten gazdagok, Ketten vannak tesok, ő illetve a 10 éves öccse, a szulei szigoruak foleg az apja. A lány nagyon szép, csinos, De látszik rajta hogy félénk.. tehát látszik rajta hogy nem az a bekepzelt elkényeztetet lány, Németországba élnek, már 7 éve. Nem irigy lány, és szóljon hozzá bárki ő bárkivel beszélget mert kedves lány,De valahogy az is ki sugároz belőle hogy szomorú.. visszont nem az a lány típus, aki képes kezdeményezni, vagy rád írni. De nem is az, aki képes lenyulni vagy nyomulni más lány palijára.. különleges lánynak tűnik igazából az en szemszögemböl. Nem cigizik, nem iszik, még néha se, mert nem szereti az alkoholt, szereti a gyerekeket, és mivel már említettem szigorúak a szülei tehát semmi olyat nem merne elkövetni amit mondjuk a szulei nem engednek meg. Kb ennyi. Tehát véleményetek a lányrol?2022. ápr. 13. 23:27
1/6 anonim válasza:
Teljesen normális,tisztességes lánynak hangzik. Ha tetszik,akkor ezek alapján csak és kizárólag óvatosan,tapintatosan,tisztelettel próbálkozz,ne legyél bunkó. Írtad,hogy nem elkényeztetett. Ha kedveskedni akarsz akkor valami egyedi,inkább olyan ajándékot adj neki ami nem az anyagi helyzetről szól. Igaz én nem fiú vagyok,hanem lány,de remélem tudtam valamennyit segíteni. Ha pedig nem arról van szó,hogy tetszik akkor a véleményem az,hogy egy illedelmes jólszituált lány,akinek nem engednek meg bàrmit.
2/6 anonim 

válasza:

Mindig is tetszett ez a típus, de többet véleményünk nem lehet róla mint amit most leírtál róla hiszen nekünk per pillanat ennyink van csak. Se kép se semmi mint neked. Idővel kinövi, amint lesz kapcsolata szakmája munkája majd még jobban kivirágzik minden téren. f
3/6 anonim 

válasza:

Semmit, tucat.
Sokat elárul, hogy az első, legfontosabb amit meg kell osztania magáról, hogy apu vállalkozó
4/6 anonim 

válasza:

Első látásra ezeket nem tudnám róla. Max azt látom hogy jó csaj-e.🤷♂️
5/6 anonim 

válasza:

Elso latasra fogalmam sincs milyen valaki szemelyisege, max. kulso alapjan lehet donteni hogy szimpatikus vagy nem
6/6 anonim 

válasza:

Első látásra fogalmam sincs, mert nem láttam.🤷
Egy szubjektív leírásból pedig nem lehet véleményt formálni senkiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!