Egy jel, ha egy lány nagyon néz?
Néha előfordul, hogy setalok az utcán és pl velem szembe sétál kettő lány és az egyik nagyon néz engem. Mintha valami híresség lennék, vagy nem tudom. Nem vagyok különösebben ronda meg ilyenek, viszont jóképű sem. Esetleg arra gondolok, hogy hosszú a hajam, ami szokatlan, de nem hiszem hogy ennyire az lenne.
Pesten sosem fordul előbb ilyen, inkább vidéken, mint pl Székesfehérvár.
És eléggé zavarba jövök ilyenkor, úgyhogy beszélgetést se merek kezdeményezni, főleg ha még a barátnői is ott vannak.
Hasonló tapasztalatok esetleg férfitársak?

✅ Nekem is hosszú a hajam (50 centis). De nem néznek meg :/
✅ Valszeg csak érdekes az arcod számára. Vagy csak megnézik kijön velük szembe...
#1 nekem is normális, csak hosszú. Mit nem? Nem néznek?
#2 és vidéken is néznek?
#3 a pipákkal nem tudok azonosulni, viszont arcom teljesen átlagos, max kicsit csontos, de teljesen szimmetrikus.
Lehet volt amikor csak azt nézték, ki jön velük szembe, de egyszer a szemem sarkából láttam hogy egyikük meg is fordult utánam.
Meg eszembe jutott, hogy Balatonnál egy kiülős rész mellett haladtam még nyáron, és egy lánytársaság volt akik osszesugtak és engem néztek, nem nagyon feltűnően, csak annyira hogy én is észrevegyem, nyilván akkor is zavarba jöttem és egyik haverommal ellentétben én nem tudnék csak úgy odamenni egy ilyen társasághoz. Viszont itt is felmerült bennem ez a kérdés, vagy talán összekevertek valami celebbel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!