Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől töltődsz fel? Mi segíti...

Mitől töltődsz fel? Mi segíti a belső derüdet megtartani?

Figyelt kérdés

Főleg, ha valaki azt érzi magán, hogy kimerült, kedvetlen, lehangolt, fáradt, elvesztette azt a belső lángot. Mik azok a dolgok, amik segítenek?

Nekem például, zene, vagy úszás, szívesen olvasnám mások megoldásait, hogy bővüljenek az ötleteim mert mostanábak enyhén szólva kiégettnek érzem magam.

2022. ápr. 9. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen az utazás/kirándulás/más helyek felfedezése, az állataimmal való foglalkozás, a vásárolgatás és a finom ételek.
2022. ápr. 9. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fullos luxus lakasokat megyek megnezni.

Tarsasagba megyek/egy baratommal talalkozok es rohogunk.

Vagy egy nagyon inspiralo bnommel talalkozok. Van olyan,aki teljesen feltolt a lelkesedesevel!!

Masziroztatom a hatam a baratommal/egy baratommal . Baratsagba is belefer ,h egymas hatat maszirozzuk.

Elmegyek bulizni,de nem iszok.

2022. ápr. 10. 04:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Utazás, kirándulás, családdal és barátokkal való közös sütögetés-főzés a szabadban, minőségi idő olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rám.

Zenehallgatás, vagy épp viccesebb videók. Mostanában egyre több inspiráló idézetet is olvasok, és meglepően jó hatással vannak rám azok is.

2022. ápr. 10. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
súlyemelés. Főleg az olyan összetettebb gyakorlatok mint pl. a guggolás. De a húzódzkodást is szeretem
2022. ápr. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!