1/19 anonim válasza:
Nem tudom, de a kutyám nekiállt vaukolni, mikor ezt meghallotta.
2/19 anonim válasza:
Nem, ez fasza.🤷♂️
Pedig már készültem, hogy hogyan fogom kikapni a fülhallgatót a fülemből, de nem volt rá szükség.
3/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.
Már is el vennélek feleségül,pedig nem terveztem házasodni.
Magyar számot is tudnál énekelni?
4/19 anonim válasza:
Még mindig ezt csinálod? :D Már legalább 10 éve raksz ki pár havonta kérdéseket a hangodról és mindig kapsz 3 oldalnyi "Úristendegyönyörűahangodddd" kommentet. Amnéziád van amúgy, hogy mindig újra és újra meg kell kérdezned?
5/19 anonim válasza:
nem tudom a hamis mit jelent. de nekem ahol kicsit nem annyira az ott a before you go-sban. 6-7 körül. meg a once there nél is 9-10 körül. meg a végén is ezeknél. ez biztos valami technika, de nekem ilyen mesterkélt érzés, vagy nem tudom. amúgy nem rossz. kicsit talán az érződik, hogy elég komtrollált.
6/19 anonim válasza:
#4 mi közöd hozzá, hogy mit kérdez? menj te is a dolgodra. ő énekelel neki megvan a dolga.
9/19 anonim válasza:
10/19 anonim válasza:
Ma van a névnapom, énekelsz még valamit nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!