Színtévesztők! Ti melyik színeket keveritek?
Figyelt kérdés
Én a zöldet és a pirosat úgy 50%-ban, a kéket és a lilát majdnem minden esetben.2022. ápr. 8. 21:02
2/9 anonim 

válasza:

Én a feketét a fehérrel.
Mikor elmegyek Afrikába, azt hiszem az eu-ban vagyok, ha meg hazaértem, azt hiszem, afrikába érkeztem meg.
4/9 anonim 

válasza:

Ami én vagyok, azt vörös-zöld színtévesztőnek hívják, de keverni a zöld bizonyos árnyalatait és a barna bizonyos árnyalatait keverem. Mivel van színtévesztős szemüvegem, hát látom, hogy színtévesztésnél nem a keverés az egyetlen fontos jellemző.
5/9 anonim 

válasza:

De jó nektek, én gyakorlatilag mindent.
Zöld-barna, zöld-piros, piros-barna, sárga-zöld, kék-lila, lila-rózsaszín.
Sorolhatnám napestig.
A színtévesztő teszten kb. csak a fekete-fehér számokat látom.
Gyűlölöm a színeket!
6/9 anonim 

válasza:

Én elvileg a zöldet-pirosat, de a valóságban sosem keverem őket, tehát a közlekedési lámpáknál is zöldnek látom a zöldet, és pirosnak a pirosat stb.
Csak a babos könyvnél okoz problémát.
Gyűlölöm a babos könyvet!
7/9 anonim 

válasza:

Mások szemszínét meg tudjátok állapítani? :)
9/9 anonim 

válasza:

#8 Köszi! Azt hittem, hogy ezt is keverik a színtévesztők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!