Szerintetek brutál gáz telefonos képeket feltenni instára?
Figyelt kérdés
Csináltam egy instagram oldalt. Imádok fényképeket készíteni és azokat megszerkeszteni snapseed-el. Természetesen önmagam szórakoztatására jött létre és kisebb követő tábor megszerzése a cél. Ezzel nem menőzni akarok és természetesen nem mondom magamat fotósnak. Igazából fiatalként néha amikor unatkozok ezzel foglalkozok.2022. ápr. 3. 09:53
A kérdező szavazást indított:
Ez nagyon gáz
Nem gáz
24 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

Ha nem magadról teszel ki folyton képeket akkor nem gáz.
3/10 anonim 

válasza:

Természetesen nem. Hanem a természetről.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. ápr. 3. 10:16
6/10 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem gáz. Én is telefonnal csinálok fotókat mert nincs lehetőségem hogy egy jobb fényképezőgépet vegyek.
7/10 anonim 

válasza:

Amikor az ilyen oldalakon konkrétan a saját fingjukat árulják emberek, akkor szerintem baromira nem gáz amatőr képeket feltöltögetni. Igazából senkit nem érdekel mire használod az oldalt egy bizonyos határig
8/10 anonim 

válasza:

Le lehet pontozni de ha valakinek több esze van mint egy 6 évesnek az fel sem tesz ennyire retardált kérdést... :D
9/10 anonim 

válasza:

Az emberek többsége Instára telefonos képeket tesz fel. :D
Én imádok fotózni, pár éve sikerült is vennem szerencsére egy DSLR gépet, ettől függetlenül túrákra nem azt cipelem magammal, hanem a telómat.
10/10 anonim 

válasza:

A világban meg komplett erőművek ontják a füstöt hogy ezt tárhelyeket meg szervereket működtessék, ahova ezt a sok unatkozó ember által fotózgatott képeket feltöltik. Régen legalább ha valakinek nem volt dolga, kisszéket faragott, vagy ilyesmi. Lehet én is ilyen lettem volna, de szerencsére nem volt internet, és rá voltam kényszerítve hogy könyveket olvassak. Így tanultam, szakmát és jó állást szereztem, de ezek akik csak videókat tudnak nézni, meg fotózni, hát előre fosok, hogy ők fogják megtermelni a nyugdíjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!