S*ggfej lennek amiert nem adok ki privát információkat barátnőm nővérenek?
Figyelt kérdés
Barátnőm nővére nem igazán bízik bennem és az utóbbi időben elkezdett szaglaszni a családom után,nem tudom miben reménykedve mit talál. Amerikában élünk de édesanyám otthon van. Ma megkért hogy mondjam el neki anyám leánykori nevet és születési helyet és idejét amire én megmondtam neki hogy ki van zárva mivel nem adok ki ilyen infokat. Azóta fenyeget hogy a rendőr apjával majd megkeresteti a felmenoim Amerikából meg ilyenek. Ti mit tennének a helyemben? Teljesen értelmetlen a kérése de akkor se fogok kiadni privát infokat a családommal kapcsolatban hiába nincs mit rejtegetnem2022. ápr. 1. 22:56
1/9 anonim válasza:
Nem vagy seggfej, csak elmebeteg az a lány.
3/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam. Ezekkel az infokkal ha nem tévedek Magyarországon nagyon sok mindent lehet csinálni
2022. ápr. 1. 23:00
5/9 anonim válasza:
Először a barátnőddel beszéld meg és puhatold ki ő mit gondol az ügyről - egyáltalán nem mindegy. A második, hogy a nővérével közlöd (mehet így szó szerint): ne haragudj, de szerintem nem tartoznak rád ezek az információk. Ennyike, ha utána is jön a hülyeségeivel akkor ismételed a fenti mondatokat, majd lezárod azzal, "ne haragudj, de szerintem nekünk nem kellene kommunikálnunk most egy ideig". Ha nagyon b.szogat továbbra is, akkor közlöd a csajoddal, hogy a nővérével nem látod értelmét jelenleg bármiről is beszéljetek és letiltod ennyi.
6/9 A kérdező kommentje:
Barátnőm nem helyesli de nem igazán egy kiállok magamért típus és nem akar cirkuszt. Nekem viszont meg kezd elegem lenni ebből és ez kihat a kapcsolatunkra is,ha tovább folytatja hiába nem barátnőm hibája de szakítás lesz a vége. Számomra a család fontosabb mint egy 6 hónapos kapcsolat amiben úgy érzem magam mint a kihallgató szobában.
Amúgy amerikai rendőrnek van Amerikából hatásköre,megalapozott indok nélkül? Tehát ha akarja tényleg utána tud nézni a családomnak?
2022. ápr. 1. 23:36
7/9 anonim válasza:
#6 nincs hatáskörük, ha nem merül fel bűncselekmény gyanúja, vagy nem indítanak eljárást a migrációs szabályok megsértése miatt. A rendőrség akkor nyomoz ha oka van rá. Adatokat bekérni más társzervektől csak külön hivatalos megkeresés alapján tud - abban pedig meg kell indokolni mi az eljárás oka.
8/9 anonim válasza:
Amit leírtál, abból arra következtetek, hogy IRIGY !
Ne foglalkozz vele és ne adj meg neki semmi adatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!