Alexandra (Szandi) név hogy tetszik?❤️
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 06:05
12/26 anonim válasza:
Én is Alexandra vagyok, de a Szanditól kiráz a hideg. Engem is Alexának, esetleg Lexinek szólítanak, ezeket viszont szeretem:)
13/26 anonim válasza:
Sosem hallottam még Alexandrat Szandinak becezni.... Nekem csak a Szandra becezese a Szandi
14/26 anonim válasza:
Én ezzel a névvel élek és szokták :D én azt nem tudtam létezik külön olyan név hogy Szandra
15/26 anonim válasza:
Alexandra-túl hosszú, túlkomplikált
Alexa-alapvetően fiús, ritka akinek jól áll
Lexi- krvás vagy még inkább kutya név
Szandra -szintén ritka akinek jól áll, ha "nd" betüket kiveszes a sz@rra is asszociálhatsz
Szandi- óvodás kor után már vacak.
16/26 anonim válasza:
Utolsó, hát ez a "ha kiveszel belőle két betűt, a sz*rra asszociálhatsz" okfejtés elég agyament. :D
Ennyi erővel ne legyen senki Tina vagy Nina, mert az majdnem p**a? Ebben semmi logika nincs.
17/26 anonim válasza:
Maga a nev tetszik. Becezesben a Szandi nem. /olyan szandal/ A Szandra viszont kimondottan tetszik.
18/26 anonim válasza:
Nekem ez a nevem, de nagyon nem szeretem
19/26 anonim válasza:
jó név, de Alexának, Szandra-nak becézném. Meg még lehet jó a Szaszi is, de alapbecenévnek lehet, hogy nem adnám, ezt a haverok szokták ráragasztani az Alexandrákra, vagyhát, nemtom, az egyik asszem, lehet, hogy sajátmagának találta ki. :):) Két Alexandrát is ismerek ilyen becenévvel. :):) -egyiküknek sem én adtam ezt a becenevet, amit tudunk, az ez:) De szóval még ez is kedvesen, szépen aranyosan hangzik. :) Ja meg van még pl Szandus is, ami lehet jó. :) De egyébként, mikor óvodás voltam, akkor volt a csoportban egy Szandi, és amikor először hallottam a nevét, hogy hogy szólítják, akkor kiakadtam, hogy mit gúnyolódnak vele, hogy úgy szólítják, mint amit én nyáron a lábamra szoktam húzni. Csak ezért nem jó a Szandi becenév, egyébként nem lenne rossz. :)
20/26 anonim válasza:
*amúgy Szaszi is szívesen lennék, csak az benne egy kicsit fura, hogy hasonlít a "Szasz" köszönésre; de tehát jó, bájos az is. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!