Miert keri el a nevem es a telefonszamom a fonok ha utana nem hiv? Miert nem hazudik hogy nem keres embert?
Figyelt kérdés
Ki volt irva ma egy helyre hogy keresnek munkatarsat. Be mentem, nem volt ott a fonok csak a fonok testvere es azt mondta irjam le a nevem meg a szamom. Kerdeztem hogy varhatom majd a hivast? Azt mondta majd megbeszeli a testverevel. A fonok a testvere.
Ugy erzem nem fog hivni...
Nem ertem miert nem tudta azt mondani ha nem voltam szimpatikus, hogy nem keresnek vagy most nem aktualis....miert kerte el az adataim?
2022. márc. 31. 17:56
1/2 A kérdező kommentje:
Semmit nem kerdezett, hogy van e tapasztalatom meg hol lakok stb. Semmit , csak irjam le a szamom meg a nevem
2022. márc. 31. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!