SOS! Nagyon szeretnék Jordan 1 Mid cipőt, de szüleim 70 ezer forintot nem szerenének költeni egy cipőre. Most találtam egyet a KREEN CIPŐK oldalon 20 ezer forintért. Megbízható oldal?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 16:03
1/16 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem hogy 50 ezer forintrol van leárazva. [link]
2022. márc. 31. 16:04
3/16 anonim válasza:
Nekem volt egy Jordanem...sokkal olcsóbban jutottam hozzá igaz havertól, sajnos ezek ennyibe kerülnek, de meg is érik általában az árukat...nem hiszem hogy ez az oldal jó lenne.
4/16 Noren1989 válasza:
Se egy árva ászf, se egy GDPR szabályzat, se jogi személyiség a bolt mögött.
Klasszikus etetés.
5/16 anonim válasza:
Nézd, ha mákod van akkor Kínából kapsz egy cipőnek kinéző tárgyat.
Ha nincs, akkor semmit.
Ez különösen tetszik
"Kérjük, küldjön e-mailt az Egyesült Államoknak"
7/16 A kérdező kommentje:
És valami oldal ahol lehet 25 ezer forint alatt rendelni valaki tud? Mindenki flexel vele a suliba hogy yezzy- jük meg jordan -ük van én meg ott vagyok egy 16 ezer ft-os nikeba
2022. márc. 31. 16:20
8/16 anonim válasza:
En meg a 3000 forintos cipőmbe. Aztán egy cipő és működik annyira mint egy 30000-os cipő. Sőt még betétet is lehet bele tenni és akkor tényleg semmi különbség a használata alatt.... 🙃
10/16 anonim válasza:
A szüleidnek igaza van. Ilyen árban cipőt venni mind nevelés szempontjából, mind anyagi értelemben hatalmas felelőtlenség lenne egy általános iskolás gyerek számára. Ha pedig eljutsz majd a középiskoláig, akkor már remélhetőleg értelmesebb emberek fognak körülvenni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!