Mi a teendő akkor, amikor sétálok esete az utcán és előttem megy egy nő egyedül és elkezd gyorsabban menni vagy futni mert azt hiszi, hogy követem?
Pedig nem követem, csak ijesztő számára a szituáció hogy éppen ugyanarra megyek, mögötte és nincs más személy a környezetünkbe…
Hátra nézeget, egyre sűrűbben és sietni kezd, vagy akár futni.
Többször volt már velem ilyen és rosszul esik, de nem tudom mit kéne tennem…
Ha oda kiabálnék, hogy “nem akarlak bántani”, az szerintem csak olaj lenne a tűzre és még jobban megijedne szegény.
Lassíts le, hagyd, hogy legyen távolság köztetek, ami biztonságérzetet ad neki. Nagy ész kell ám ehhez!
Amikor olvastam, hogy ráordítani, hogy nem akarod bántani, kicsit homlokon csaptam magam.
Velem volt ilyen. Mögöttem jött a férfi este és már nagyon éreztem, hogy huzamosabb ideig van pont mögöttem és elkezdtem futni.
Meg lehet érteni, hogy mivel mindent lehet olvasni és tapasztalni, ezért rögtön a legrosszabbra gondolunk.
Egyszer például 1 fiúbanda arról beszélgetett mellettem, hogy el kéne engem kapni és mindegyikük megdughatna engem sorban és tök jó estéjük lehetne és szorosan mellettem jöttek. Végül kiegyeztek abban, hogy ilyen apacsony nőként lehet nem bírnám a strapát és nem jutnék mindegyiküknek.
Egyszer volt, hogy nappal jött velem szemben egy férfi, a kezét a gatyában tartva és amikor mellém ért odaszólt, hogy "De jó verni a fszomat!".
Egyszer volt, hogy osztálykiránduláson egy férfi megállás nélkül engem nézett, kacsintgatott rám és közben a péniszét fogtosta.
És nem is vagyok egy olyan nő, aki a melleit meg fenekét mutogatja, elég szolídan öltözök.
Szóval ezek után hajlamos vagyok mindig a legrosszabbra gondolni és, ha futni ketdek nem akarokegsérteni senkit, csak biztosra akarok menni, hogy nem egy magzattal a hasamban vagy betört fejjel érek haza, nem rabolnak ki vagy nem az árok szélén végzem vérbefagyva.
Semmit mem kell tenni, mosolyogj egyet és ennyi. Ha utánam jönne valaki akkor méginkább megijednék, ha beszólna, akkoris. Egyszerűen csak szeretném, ha békén hagynának.
a) lelassítasz
b) megelőzöd jóval gyorsabban, és továbbmész
c) messze elkerülöd. másuk oldal
továbbá nem bámulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!