Tī mit tesztek az ellen, hogy reggel fel tudjatok kellni?
Én 5:00-kor szoktam kelni, és sokszor van olyan, hogy szaladnom kell a buszhoz, mert majdnem lekéstem
Ti mit tesztek, hogy feltudjatok kelni?
Rakj be 10 db ébresztőt. Letölthetsz egy másik ébresztő programot és abba is beállíthatod. Akkor nem az van hogy mindegyikből kilépsz egyszerre.
Én munkahelyen 3 külön helyen állítottam ébresztőt és akkor nem lehetet az, hogy elaludtam. 3 helyen legalább 5-5-3 db ébresztőt 1-2 perces eltérésekkel. Vagy kellj fel hamarabb.
Ma telefonon, gépen, és tv-n állítottam ébresztőt(persze eltérő idővel)
A tv távkapcsát pedig odébb teszem, hogyha ébreszt, fel kelljen érte állni, hogy lekapcsolhassam.
Éjfélkor lefekszem, 4-5között automatikusan felébredek.
Én speciel hozzàszoktattam magam az elmúlt 10évbrn.
Mar megszoktam.
Pl nem telefonozok este, mert abbol baj lesz.
Nagyjából én is 5-kor kelek szorgalmi időszakban.
Nekem az segít, hogy este 9 után kerülöm a képernyőket, szóval nem gépezek, nem telefonozok, és igyekszem a lehető leghamarabb lefeküdni, így például fél 10 körül már ágyban vagyok. Egy ébresztőm van csak, de az egy ritka idegesítő, gyári hang és már csak azért fel kell kelnem, hogy végre ki tudjam kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!