Mit jelent ez az emoji kombináció fiuknál?👻👑❤️ Beállítja a becenevem messengeren és ezeket irja mellé
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 16:23
1/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a koronavírustól fixen szellem lesz belőled szívem. Valami ilyesmit jelenthet....
2/9 anonim válasza:
Hogy ő a szivherceged aki halàlra ijeszteget
3/9 anonim válasza:
Ijesztő hogy mennyire király vagy, de ilyennek szeretlek.
4/9 anonim válasza:
A fiúknál nagy általánosságban semmit. Egy konkrét fiúnál pedig őt kell megkérdezni.
5/9 anonim válasza:
Bármit.
De tényleg bármit.
Egy Scooby-Doo epizódra is utalhat.
6/9 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de nem tudom mit jelent. Általánosságban nincs jelentése, azt kell megkérdezni, aki írta. Mondjuk szerintem nem szabad ilyesmikkel foglalkozni, jelentőséget tulajdonítani neki. Ha akar mondani, vagy írni valamit, akkor egyértelműen tegye.
7/9 anonim válasza:
Az igazi alfa hímek nem használnak smile-t.
Oda lépnek a kiszemelt lányhoz és bevallják az érzéseiket.
8/9 1112 válasza:
a lelkének a királya vagy a szívében - talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!