Feljelentett egy fiu mert irkaltam neki, felek hogy rendorsegi level fog jonni. Most mit tegyek?
Irtam neki parszor miutan letiltott masik profilbol. Azt mondta most mar feljelent mert zaklatom.
Le kepernyofozta amiket irtam azt mondta megmutatja a rendorsegen.
Még itthon lakok, felek hogy rendorsegi level fog jonni a postan, es ha a csaladombol valaki mas veszi at es felbontjak elsullyedek szegyenemben. Ok mennek ki mimdig a postahoz. Sosem jon levelem sehonnan, es ha most jonni fog a rendorsegrol en nem tudom mit csinalok.
Mit tegyek?
Ez mar biztos hogy feljelentett. De ha o ezt megtette azert mert irtam neki parszor es soha csunyat!!!!! Akkor en meg megmondom a rendoroknek hogy azert irkaltam mert megeroszakolt es nem tudtam feldolgozni. Ugyse derul ki hogy hazudtam. De nem jelentem fel, csak ezt fogom alitani es kesz.
Figyelj, hülye voltál, ok. De nem kell még hülyébbnek lenni.
Meddig akarod fokozni a hülyeséged?
Nőjél már fel, te dilis, és vállalj felelősséget a tetteidért, ne hazudozz tovább! Persze megértem, hogy csak erre vagy képes, és szakítanod kéne a szokásoddal, de csak magadnak ártasz.
Gondolkozz egy kicsit, nem kell hozzá nagy ész! Csak egy kicsit több, amit eddig használtál. Ne képzeld okosabbnak magadat a rendőröknél, sokkal furmányosabb embereken is átlátnak, mint te vagy.
Persze az idióták nem ismerik fel, hogy idióták, és azt hiszik, hogy mindenki más hülye, csak mert nem érti a gondolkozásmódjukat. Rossz hírem van: te vagy az idióta, és vannak nálad okosabb emberek, és két pillanat alatt rájönnek, hogy hazudsz.
Segítek. Nem tudom, hogy mi az üzenetek tárgya, de eddig alapból zaklatás.
Téma alapján lehet még más is, de ez a minimum.
Ha ilyet szólsz, hogy azért, mert megerőszakolt, kb. nincs jelentősége, a cselekmény akkor is megtörtént.
De legalább majd nem csak egy ügy miatt kell szégyenkezned, hanem több ügy miatt, ami az eredetinél sokkal súlyosabb, és a következménye is súlyosabb.
Szerencsésnek érzem magam, hogy nem ismerlek.
És minden srác szerencsés, aki elkerül téged.
#11: na igen....
Fel sem fogja, hogy a hamis vád nem holmi tinicsíny....
Szánalmasan idióta vagy.
Félsz, hogy az anyád átveszi a rendőrségi idézést, de börtönt kockáztatni nem félsz. Gratulálok.
Nem baj, majd az anyukád büszkén viszi a müzliszeletet a börtönbe neked, és megdicsér, hogy milyen szuper lánya van.
Ennyi erővel azzal is vádolhatnád, a srácot, hogy megölt téged, és te már csak egy szellem vagy, így rád nem is érvényes a törvény.
Volt rendőrként mondom, hogy erre nagyon rá fogsz bszni.
Nem a "zaklatásra" mert azzal csak nagyon extrém esetben foglalkoznak, de a hamis tanúzás simán szabadságvesztés.
Kérdező, csak úgy információként idézem neked a büntető törvénykönyvből a hamis vádra vonatkozó büntetési tételeket...
268. § (1) Aki
a) mást hatóság előtt bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol,
b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!