Van, aki nem néz tévét, nem játszik gépen és filmeket se néz sűrűn? Mit csinál helyette?

Rohadt sokat gyakorizom és netezgetek ami sokkal nagyobb idő kidobás mint a többi együtt.
De például hétvégente amikor tehetem akkor kirándulok, túrázom, barátokkal vagyok, programot szervezek.
Minden héten vannak teljesítménytúrák szervezve, de vannak instant túrák, jelvényszerző túrák.
Például egy ilyen:
Csak az, hogy mondjuk elmész a Budai várba, vagy Esztergomi várba, Visegrádra 1-2 nap/helyszín. Plusz ott vannak a nehezen elérhető pontok amihez meg 10-20 km-t kell sétálni.

Filmet keveset nézek, sorozatot szinte egyáltalán nem, regényt sem olvasok.
Viszont mindig érdekel valami, vagy egyszerre több dolog, kötöttpályás közlekedés, a magyar vasút kezdetei, emberi test működése, egészség, atomerőművek, háztartási gépek, Windows, fényképezés, macskák, New York City stb.
Tehát olvasgatok az interneten cikkeket és fórumokat, kisebb részben videókat nézek.
Nálam a filmnézés is olyan, hogy sokszor megfog a témája, háttere, története és volt már, hogy hetekig olvasgattam róla. Pláne, ha valami megtörtént eset, mert akkor arról olvasgatok napokig, hetekig.
Engem ez kapcsol ki, nekem ez a zen, a flow.
Amúgy munka melletti tanulás miatt kevés a szabadidőm, ezen kívül sportolok is. A fotózás is hobbim és a növények "tartását" is idesorolnám.
Nyilván szervezek programokat, találkozom barátokkal, bár az átlagnál jóval ritkábban, mert igénylem az egyedüllétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!