Hogy találjak kiutat innen?
18 éves vagyok,de már évek óta csak unom az életem. Otthon is szarok a körülmények, folyamatos családi veszekedések, anyagilag sem vagyunk elengedve és a többi.
Egy gimibe kerültem, de nem tanultam(nem is tudtam) így hát megbuktam. Átkerültem egy szakgimnáziumba és itt már figyelek hogy véletlen se legyen ilyen, de ugyanakkor a szakmai dologhoz nincs szerintem semmi affinitásom, így a szakmai tárgyakból megint bukásra állok. Egyébként van egy betegségem kiskorom óta(sokat piszkáltak suliba, nem is kell mondjam szerintem hogy szorongok).
Tehát sehol nem tudom megállni a helyem, semmi jövőt nem látok magamnak. Otthon sem segítenek.
Most visszaolvasva úgy tűnik hogy szarok a sulira, pedig nem. Mikor új anyag jön a tanár bemutatja egyszer és kövi órán egyből számonkérés. Akinek van a szakhoz érzéke annak oké, de nekem ez kevés.
El szeretnék költözni itthonról, szeretném elvégezni a sulit, de valamiért nem megy. Mit ajánlotok? Esetleg mivel tudnék pénzt keresni? Ami nem emberekhez kötődik mert szorongok, ahogy írtam feljebb.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!