11/28 anonim válasza:
Attilánál engem is az zavar mindig, hogy nem úgy ejtjük ahogy írvva van, így ez sosem tetszett. Zoltán nagyon nem tetszik. Dávid akkor talán.
12/28 anonim válasza:
Majd vicces lesz amikor mesélek neki hogy a gyakorin szavaztattad meg a nevét :D 😀
14/28 anonim válasza:
12.Miért baj ez? ha körbenézel, láthatod hogy nagyon sokan itt kérnek véleményt adott nevekről és szerintem nem itt szavaztatja meg, csak érdekli hogy ki mit gondol róla, még nem jelenti azt, hogy az itteni válaszok alapján dönti el.
16/28 anonim válasza:
1,Dávid,Michelangelo szobra szerint jó pasi lehet.
2,Zoltán,lehet becézgetni.
3,Attila, a vad hun.
17/28 anonim válasza:
Haha Csipkés "Sinter" Zoltán neve most ugrott be.. 😂😂😆😆
18/28 anonim válasza:
4 Zoltánt ismertem közelebbről, 3 meleg volt közülük, ha ez is infó... Csinosak voltak, szép arcúak, a heteró kivételével, az baltafejű, de kedves.
19/28 anonim válasza:
Zoltán exem volt, az Attila idegesítő, mert miért nem Atilla????
Dávidból ismerek cukit, de a Marci, Bence, Balázs nálam a favorit, mind emlékekben mind hangzásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!