Mennyire szorongsz a háború miatt?
Én szorongó vagyok, tehát engem megleptek a válaszok. Továbbra is érdekelnek a szavazatok, de akinek van kedve erről beszélgetni, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ti, hogy nem aggódtok?
Nem olvastok híreket, tehát tudatosan zárjátok ki, vagy alapvetően ilyen optimista természetek vagytok, vagy zsebetekben a világi politika és közgazdaságtan, innen tudjátok, hogy nincs min izgulni? :D
Félre ne értsetek, ez nem provokatív irónia volt, csak az irigység beszél belőlem, hogy nem izgultok ezen. Az viszont komolyan érdekel, hogy mi a módszer, ami segít. Vagy nincs módszer, szimplán ilyen nyugisak vagytok?
Ez a gyakori.
Nálam ha tudom, hogy 1-2 év múlva halott leszek, akkor a szorongás természetes érzés.
Nem szorongás, de nagyon nem jó látni, hogy egy csomó szart okoznak. Egy csomó ember, ház, egyéb érték megy most a semmibe. Miközben a világ amúgy is kritikus helyzetben van.
Azaz érzés is, hogy vezető szinten sem sokkal okosabbak vannak. Teljesen nem reálisan képes látni valaki a dolgokat és ha nincsenek fékek nincs aki megállítja szörnyú dolgok lehetnek. Lényegében nálunk is ez megy.
"Nem olvastok híreket, tehát tudatosan zárjátok ki, vagy alapvetően ilyen optimista természetek vagytok, vagy zsebetekben a világi politika és közgazdaságtan, innen tudjátok, hogy nincs min izgulni?"
Nem, csak semmi ráhatásunk, akkor minek idegesítsük magunkat??? Élvezd ami van. Süt a nap, jön a tavasz.
Sokat gondolok rá, de nem szorongok. Semmi értelme szorongani, attól nem szűnik meg a háború, és senkinek nem lesz rossz.
Vannak ukrajnai rokonaim és ismerőseim, nekik ahogy tudunk, segítünk, hogy biztonságos helyen legyenek, és akkor nem kell szorongani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!