Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már valaha mindössze 23...

Volt már valaha mindössze 23 órás hétvége mint amilyen most lesz?

Figyelt kérdés
Szombat munkanap + óraállítás.

2022. márc. 24. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Máskülönben meg máskor "pazarolnám el", most legalább szép idő lesz, lehet kirándulni vagy kertészkedni, szóval nem igazán bánt a dolog.

2022. márc. 25. 14:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Én inkább felapróznám a hosszú hétvégéimet, mint ez (pláne óraállítással), de nem értem, miért nem engedi el az állam ezt a kontraproduktív marhaságot.
2022. márc. 25. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Elég sokan szeretik-szeretjük a hosszúhétvégéket, valószínűleg azért. :)

2022. márc. 25. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Engem annyira nem hatnak meg, sokkal rosszabb az 1 napos hétvége, de amúgy én is első körben azért sírok, hogy az állam miért nem engedi el.

2022. márc. 25. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogyan definiáljuk a hétvégét. Nincs órám pénteken, a szombati munkanapot nem tartja az egyetem. Viszont dolgozom remote-ban, tehát akkor, amikor van időm, azaz, amikor nincs egyetem. Ha úgy vesszük, nekem hetek óta nem volt hétvégém.
2022. márc. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!