Ciki ha a dupla idős nőt hordom motorozni?
Van egy anyám korú nő ismerősöm, akit egyszer felültettem a motorra. Haver szerűségnek az anyja. Kiakarta próbálni a motorozást, ezért elvittem egy körre, majd annyira megtetszett neki hogy utána még sokszor elvittem. Manapság meg már ott tartok, hogy már én hívom őt hogy van e kedve jönni motorozni. Ha egyedül megyek valamerre motorozni akkor elhívom, el is szokott jönni. Szerintetek ciki, hogy őt hívom el? Vagy szerintetek teljesen rendbe van. Igazából én még szexelnék is vele, bejön a nő, ezért viszem el. De nem gondolhat furcsaságokat, hogy ő vele akarok elmenni motorozgatni egész napokra is, miközbe fiatal lányt is vihetnék?
Múltkor is elhívtam motorozni, elmentem hozzá, összefutottam pont egy közös ismerőssel nála, aztán mondta neki hogy megyünk motorozni stb. Kicsit nekem meg olyan szégyen érzetem volt, hogy a tőlem dupla idős nőt hordom magammal a motoron, mintha anyám lenne. Szerintetek elhívjam eztán is motorozgatni, vagy gáz?
Én igazából szívesen elviszem, szex kapcsolatra össze is jönnék vele. De amúgy meg olyan fura az egész szitu.
Nem ciki. Az sem lenne ciki ha párkapcsolatban lennél vele, 2022 van.
Ne mások elvárásai szerint éld az életed, mert akkor soha nem leszel boldog ember.
10
Szard le, az én haveri körömben ha kilátásban lenne egy jó milf mindenki bátorítanak, és irigykedne, vidd többször motorozni, szerintem ha este is menne veled akkor benne lenne a sexben is :D
Motorozáskor is inkább belém kapaszkodik, engem ölelget, mellei neki nyomva a hátamnak.
Nem a hátsó kapaszkodót fogja ami kényelmesebb.
Helyedben inkább a nő gondolataira lennék kíváncsi.
Én 45 éves nő vagyok, és el sem tudnám képzelni, hogy kapcsolatom legyen egy gyerekem korabeli sráccal. Klassz dolog ha elvisznek egy körre motorral, de az csak egyszeri alkalom.
Ha ez a nő mindig megy veled, akkor ezek szerint őt sem zavarja, hogy mit szólnak mások. Azt kellene megtudni, hogy ő mit akar tőled.
Nem tudom hány évesek vagytok, de egy érett nő aki felelősen gondolkodik, az el tudja dönteni, hogy mit akar a másiktól.
Ennyi idő után meg már tudna is róla nyilatkozni, hogy ő hogyan képzeli el a kettőtök közötti felállást. Egy fiatalabb embert meg nem szép dolog hülyíteni, ezért kellene letisztáznotok, hogy neki milyen elképzelései vannak veletek kapcsolatban.
Nem próbáltál beszélni erről neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!