Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon egyesek miért...

Ezen az oldalon egyesek miért élvezik ha beletaposhatnak a másik lelkébe? Meg miért ócsarolják mindig a másikat?

Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 07:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Meg elmondják a másikat minden bolond elmebetegnek
2022. márc. 24. 07:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak itt, a való életben is. Ha tudnád engem mennyit bántottak az iskolában, sok embernek nincs lelkiismerete és teljesen természetesnek gondolja a másik semmivé alázását. Szégyen.
2022. márc. 24. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet csak néven nevezni a dolgokat.
2022. márc. 24. 07:59
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk szerencsére ezt könnyű megelőzni, ne menj fel ilyen oldalakra..
2022. márc. 24. 08:00
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Mert bunkók
2022. márc. 24. 08:02
 6/11 anonim ***** válasza:
10%
Mindenki csak magát bánthatja... Te minek veszed fel? Na ugye...
2022. márc. 24. 08:13
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Én azt nem értem, hogy jöhetnek át az ilyen kommentek. A szabályzatban benne van, hogy tilos a trágár kifejezések használata, egymás sértegetése. Érdekes módon nekem vagy töröltek, vagy nem engedtek át kommentet ezeknél jóval enyhébb "vétségért", ugyanakkor engem lehordhattak minden ócska ribinek, az nem zavart senkit.

N

2022. márc. 24. 08:20
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Röviden: erényfitogtatás. Ha valakinél okosabbnak képzeljük magunkat, az egyfajta kárörömöt okoz. Beteg dolog, de van, akinek csak ennyi élvezet jut.
2022. márc. 24. 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#7-es vagyok, megint átiratták a kommentemet, nem idézhettem még álcázva sem a jelzőt, amivel illettek. Másnak szabad, nekem meg nem?
2022. márc. 24. 08:30
 10/11 anonim ***** válasza:
62%

Azért én már sok kérdést kiírtam már erre az oldalra, nyilván voltak olyanok is, ami miatt bele kötöttek a kérdésembe, de bolondnak, elmebetegnek szerintem még nem hívtak itt sosem.

Viszont olyan kérdéseket én is láttam már, amiből egyértelműen az szűrődik le, hogy aki kiírta az nagyon nem tiszta fejben...

Szóval hogy miért taposnak a másik lelkébe, meg ócsárolják, mert alapvetően rosszindulatúak.

De hogy miért hívnak itt valakit bolondnak, elmebetegnek, hát nem kizárt, hogy mert tényleg az.

Konkrétan ismert celebjei is vannak az oldalnak, akik itt lógnak, és tényleg valami komoly mentális bajuk van, és a régi motoros felhasználók mind ismerik őket. Balázska, Levike és társaik...

2022. márc. 24. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!