Mit csinálnál, ha hajléktalan lennél egy kisvárosban?
nem lennék hajléktalan, pláne egy kisvárosban nem, ahol mindenki ismer mindenkit. tudom hogy a csöveséknél mindig úgy van, hogy a másik a hibás, és véletlenül se ő, de én elképzelni se tudom, hogy olyan borzasztóan viselkedjek, hogy ne legyen egy barát vagy családtag, aki kisegít ha megcsúszok egy kicsit.
mondjuk ha feltételezzük, hogy nem volt gyerekszobám, és sikerül kibuliznom, hogy gyűlöljön az egész környezetem, akkor eleve nem érdekelne senki és semmi, valószínűleg kiülnék a főtéren a kispadra, és ordítoznék meg összehánynék mindent, amíg valakik meg nem unják és el nem tüntetnek.
"Hogyan élnél túl?" - Mármint ha holnap 0 Ft-al, lakás, autó, munkahely, minden nélkül, csak a saját ruhámban kellene elkezdenem a napot? :)
Ha nagyon alulról kezdem, sörösdobozt, fémet, visszaváltható üveget gyűjtenék... ha kicsit színvonalasabban, az első építkezésen megkérdezném, van-e munka, és jelen helyzetben könyörögnének, hogy maradjak ott 15e/napért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!