Ha nő létemre, tetszik egy férfi pulcsija, de az illető annyira nem, akkor hogyan mondjam meg ezt neki? 47/N
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 18:51
11/22 anonim válasza:
"Add ide a pulcsidat és húzz a f...ba" - direkt megkérdeztem egy férfitól :)
13/22 anonim válasza:
Azta Laci, de jó ez a pulcsi! Kár hogy rajtad van nem pedig a Bélán. Úristen, a Bélán annyira jól állna, ő veled ellentétben annyira jó pasi, feszes, izmos, nem olyan puhos-pocakos-kistokás mint te. Meg a sliccénél is jobban dudorodik a nadrág mint neked. Már ahogy rámnéz attól kezd lecsúszni rólam a bugyi. Te Laci, szerinted bejövök én a Bélának? Esküszöm ha csak csettintene egyet már ugranék is rá és úgy meglovagolnám hogy azt se tudná hogy hol van! Laci, Laciiii, Lacikááááám, most hová mész, miért nem hallgatsz végig, úgy szeretek veled beszélgetni!
15/22 A kérdező kommentje:
9# Szerinted, legyek inkább hallgatag?
2022. márc. 13. 19:20
16/22 Humor Herold válasza:
Miért kívánkozik ki belőled ez az információ?
Nem elég az hogy te tudod, a férfi nem tudja, ami jobb is így neki.A pulcsi meg nem tudja felfogni hogy neked tetszik.
17/22 anonim válasza:
15# "Szerinted, legyek inkább hallgatag?"
Zorán is megénekelte, tehát igen!
Szelíd legyél, derűs és hallgatag,
https://www.youtube.com/watch?v=eiiY-axMx-o
:)
18/22 anonim válasza:
Géza vagyok! Felejtsd el Antalt, Zsuzsikám, úgy nyalok mint Lassie!
19/22 anonim válasza:
Úristen, hogy valaki ilyenen kattogjon 47 évesen...azért ne haragudj már, kérlek. 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!