Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anonim felmérés: Adományoztato...

Dagadozó Agy kérdése:

Anonim felmérés: Adományoztatok az Ukrajnából menekülőknek? Mennyit és mennyi a fizutok?

Figyelt kérdés
Minél többen válaszoltok a szavazásban, annál jobb képet kapunk.

2022. márc. 12. 20:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%
Nem és nem is fogok adományozni pénzt. Fordított esetben mi szart se kapnánk. A fizum 600 000 környéke szokott lenni
2022. márc. 13. 00:50
 22/25 anonim ***** válasza:
33%
Épp ma olvastam, hogy túl sok adomány. Liszt, cukor hegyekben. Aztán visszaelnek vele. Nem feltétlenül az ukránok. Viszik eladni.
2022. márc. 13. 04:57
 23/25 anonim ***** válasza:
66%
Hát aztán ezt hol olvasod? A Szentkorona rádióban? Lisztet, cukrot nem is gyűjtenek! Hol főznének a szerencsétlenek?
2022. márc. 13. 09:15
 24/25 anonim ***** válasza:
58%

Nem adományoztam, - mert adományoz eleget a közösből az állam nekik szabad akaratom ellenére is.

Engem lesújt, hogy minden is soron kívül jár a menekülteknek, - amivel nem lenne semmi bajom, ha a magyar adófizetőt nem ültetné le ezzel párhuzamban szinte minden alkalomból az "egészségügy" egy 3000 km-es sor végére!

Nem tudom, érzékeled-e a különbséget!?

2022. márc. 13. 10:06
 25/25 A kérdező kommentje:

Helósztok! Sajna max 10 válaszlehetőség van a gyakorin, ezért van csak 3-3 savra osztva mind az adomány, mind a kereset.

A nem adományoztam beleérthető a 0-5000Huf válaszba.

Köszi a válaszokat!

2022. márc. 13. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!