Dagadozó Agy kérdése:
Anonim felmérés: Adományoztatok az Ukrajnából menekülőknek? Mennyit és mennyi a fizutok?
Figyelt kérdés
Minél többen válaszoltok a szavazásban, annál jobb képet kapunk.2022. márc. 12. 20:00
21/25 anonim 

válasza:

Nem és nem is fogok adományozni pénzt. Fordított esetben mi szart se kapnánk. A fizum 600 000 környéke szokott lenni
22/25 anonim 

válasza:

Épp ma olvastam, hogy túl sok adomány. Liszt, cukor hegyekben. Aztán visszaelnek vele. Nem feltétlenül az ukránok. Viszik eladni.
23/25 anonim 

válasza:

Hát aztán ezt hol olvasod? A Szentkorona rádióban? Lisztet, cukrot nem is gyűjtenek! Hol főznének a szerencsétlenek?
24/25 anonim 

válasza:

Nem adományoztam, - mert adományoz eleget a közösből az állam nekik szabad akaratom ellenére is.
Engem lesújt, hogy minden is soron kívül jár a menekülteknek, - amivel nem lenne semmi bajom, ha a magyar adófizetőt nem ültetné le ezzel párhuzamban szinte minden alkalomból az "egészségügy" egy 3000 km-es sor végére!
Nem tudom, érzékeled-e a különbséget!?
25/25 A kérdező kommentje:
Helósztok! Sajna max 10 válaszlehetőség van a gyakorin, ezért van csak 3-3 savra osztva mind az adomány, mind a kereset.
A nem adományoztam beleérthető a 0-5000Huf válaszba.
Köszi a válaszokat!
2022. márc. 13. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!