Örülnétek ha elfogyna a lakossági benzin?
13: Ok, de nem nekem kell megvenni a busznak a benzint..
11-es voltam.
Az még hozzátartozik, hogy a rengeteg akik szerintem jóval többen vannak, dolgozó emberek sem, akiknek nem igazán megoldható egyéb mód, vagy nagyon nem lenne ideális.
Nem tudom miért okoz mindig örömöt, hogy mindenki szenvedjen.
Azért, mert sok a hülye mint mindig mindenben mindenhol, nem megoldás meg jó dolog, hogy normális emberek szenvedjenek vagy menjenek tönkre akiknek bizony ez az egyetlen dolog.
Persze nem Pestből meg agglomerációjából kell kiindulni, mert az ország többi része, ami mellett Pest eltörpül bizony eléggé szükséges az autó. Vagy épp külföldre ingázás amibe aztán pláne szükséges lehet.
Persze tudom ott lehet kint is tankolni dupla áron jelenleg, de ennyire senki sem sötét (na jó, de facebook on van 1-2 aki márpedig csakazértis kint tankol dupla áron).
Aggódni meg nem kell, aki csak lustaságból ült be, az majd hamarosan jobban átgondolja, mert ez az árazás már nem tart sokáig szerintem, ellenben az olaj ára inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!