Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örülnétek ha elfogyna a...

Örülnétek ha elfogyna a lakossági benzin?

Figyelt kérdés
Én kicsit örülnék ha végre ezek az ellustult, elkényelmesedett emberek nem tudnának kocsiba ülni.
2022. márc. 11. 07:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk engem abszolút nem érint, mert busszal járok mindenhova. Nincsen autóm. Nincs jogosítványom. Nem is akarok jogosítványt. Nem is fogok akarni jogosítványt. 🚗❌
2022. márc. 11. 08:08
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Én is örülnék neki, mert semmilyen árú nem jutna el a megfelelő időre és mennyiségben sehová. Mekkora "buli", - agyament!
2022. márc. 11. 10:10
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
11-es a buszok üzemanyag nélkül járnak? Még ha villamost írtál volna, de a buszokat érinti majd ugyanúgy.
2022. márc. 11. 10:14
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, te nagyon ostoba vagy, finoman szólva.
2022. márc. 11. 10:15
 15/20 anonim ***** válasza:
14%

13: Ok, de nem nekem kell megvenni a busznak a benzint..

11-es voltam.

2022. márc. 11. 10:16
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy, így is túl nagy tömeg szokott lenni a vonaton.
2022. márc. 11. 10:43
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
Nekem mindegy, nem vezetek. Örülni épp nem örülnék neki, de nem is vágna földhöz
2022. márc. 11. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:
35%
Nem kell hogy elfogyjon. Csak legyen 2000 Ft/L , hogy a gazdagabb emberek is megszoruljanak kicsit.
2022. márc. 11. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Az még hozzátartozik, hogy a rengeteg akik szerintem jóval többen vannak, dolgozó emberek sem, akiknek nem igazán megoldható egyéb mód, vagy nagyon nem lenne ideális.

Nem tudom miért okoz mindig örömöt, hogy mindenki szenvedjen.

Azért, mert sok a hülye mint mindig mindenben mindenhol, nem megoldás meg jó dolog, hogy normális emberek szenvedjenek vagy menjenek tönkre akiknek bizony ez az egyetlen dolog.

Persze nem Pestből meg agglomerációjából kell kiindulni, mert az ország többi része, ami mellett Pest eltörpül bizony eléggé szükséges az autó. Vagy épp külföldre ingázás amibe aztán pláne szükséges lehet.

Persze tudom ott lehet kint is tankolni dupla áron jelenleg, de ennyire senki sem sötét (na jó, de facebook on van 1-2 aki márpedig csakazértis kint tankol dupla áron).

Aggódni meg nem kell, aki csak lustaságból ült be, az majd hamarosan jobban átgondolja, mert ez az árazás már nem tart sokáig szerintem, ellenben az olaj ára inkább.

2022. márc. 11. 19:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én tömegközlekedek és így is nagyon sokan vannak reggel, meg délután, szóval nem örülnék, ha még az autósok is ott utaznának. De ha sűrűbben járnának a járatok, az nem lenne rossz.
2022. márc. 11. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!