Mennyi volt eddig a legtöbb pénz, amit meggondolatlanul elköltöttél - akár rövid idő alatt - és utána megbántad?
Nekem szórakozóhelyen volt eddig a legtöbb, amit egy éjszaka alatt elköltöttem. Körülbelül 20 ezer Ft.
Egy haverom egy siófoki szórakozóhelyen 180 ezret elköltött egy éjszaka alatt! Elképesztő!
Úgy gondolom, a legnagyobb hibát a kaszinós hozzászóló követte el! 1 millióért basszus sokan a két kezüket összetennék, nem elherdálni ilyen eszetlen dologgal... Már ne is haragudj...
A többiek úgy gondolom, nem vétettek olyan hatalmas hibát!
Hány olyan ruhám van nekem is, amiket megvettem, de csak porfogók a szekrényben...😅
Az ingatlant sose bánjátok! Az ingatlan - míg világ a világ - a legjobb befektetés lesz! Sosem szabad sajnálni, ha az ingatlanotokra költetek pénzt!
A telefonomat is meg a bringámat is használtan vettem. A telefonomat 33 ezerért vettem 1 éve. Már akkor 2 éves volt, de nekem bőven elég az, amit tud! A céljaimra tökéletesen megfelel!
A biciklimmel már más a helyzet... Nyolcvanas évekbeli bringa és nem éri meg már rá költeni, pedig bőven lehetne! Akarok venni egy másik használt biciklit. Persze, jobb állapotút!
Ezt 18 ezerért vettem 3,5 éve!😁 Plusz 2 ezer forintért elhozta nekem házhoz.
Vettem egy Babettát 20 ezerért, több tízezret locsoltam rá, és még mindig áll.
Sajnos egy hasonló hibát készülök elkövetni, ugyanis egy épített, Simson motoros mocit tervezek megnézni a hosszú hétvégén, de hát mindenkinek kell valami hobbi... a pénzünk megy fénysebességgel értékelenedik, v.szeg akkor is iszonyúan lecsökken az életszínvonalam pár hónapon belül, ha most nem veszek motort.
21F
Vedd meg nyugodtan! Ne sajnáld rá a pénzt! Ezért dolgozol!
Én is sokat költök a hobbijaimra! Na és? Ezért dolgozom! Ezért van értelme az életünknek!
Hajrá!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!