Más is érez olyat, hogy kar jövőt tervezni?
Nekem nincsenek konkrét terveim, szerintem úgy igazán sosem voltak. Haladok egy irányba, amit hoz az élet abból akarom kihozni a legtöbbet. Persze alap elképzeléseim voltak, hogy továbbtanultam, szeretnék egy rendes párkapcsolatot stb. ezek ezért vannak meg. De nagyratörő, konkrét dolgokat nem tervezek el, szerintem az úgysem mehet teljesen úgy.
Inkább ahogy halad az élet, és jönnek a kihívások, kitüzök 1-2 konkrét célt és én nagyon nagyon elszánt és makacs vagyok, ezt mindenki tudja rólam, szóval én el is érem, addig megyek. Úgy érzem, hogy a kis sikerek nagyobb sikerélményt és löketet adnak, mintha kockára tenném, hogy elbukok egy nagyot.
Nem, nem érzem úgy.
A jóvő tervezés nálam azt jelenti, hogy számolok bizonyos dolgokkal, ami bekövetkezhet. pl. számolok azzal hogy egyszer nyugdíjas leszek. Lehet hogy hamarabb elüt a villamos, vagy megráz egy zárlatos rezsó. Éppen ezért óvatosan megyek át a villamos síneken, stb. Vannak dolgok amit tudsz befolyásolni, és vannak olyanok, amit nem. Illetve azok amit befolyásolhatsz, megérnek-e annyi anyagi vagy idő, energia ráfordítást?
Minden egyes döntés a jövődre is hatással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!