Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is érez olyat, hogy kar...

Más is érez olyat, hogy kar jövőt tervezni?

Figyelt kérdés
A háború miatt.

2022. márc. 10. 10:30
1 2 3
 11/22 Senior Séf ***** válasza:
54%
Én elmúltam 60, a csemetéim is mind önállóak már, remek egzisztenciával, tehát elmondhatom, hogy teljesítettem az evolúció által rám rótt terheket. Ennek ellenére még mindig vannak napi, és hosszútávú terveim, mert szerintem akinek nincs, az már meghalt, csak még nem temették el.
2022. ápr. 20. 18:08
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
A mostani fiatal generáció már ne is nagyon tervezzen. Totális a kilátástalanság. Én már nem is görcsölök semmin, majd sodor az élet valamerre. Mások kárán tanultam, nem egy ember volt az életemben, aki a kemény munkával elért dolgait egy pillanat alatt elveszítette. Nem is hittem ebben a hajtásban soha egyébként...
2022. máj. 22. 18:59
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Én sem tervezek, élek és gondolkodok, a napok pedig telnek...
2022. jún. 3. 10:03
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
hogy voltál képes csak és kizárólag a kár szót ékezet nélkül leírni?
2022. jún. 3. 10:58
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem inkàbb láb jövőt tervezni.
2022. jún. 16. 17:36
 16/22 anonim ***** válasza:
42%
Én aranyba fektetem az összes pénzem. Azt nem érheti semmi. Értékálló. Sz*rok az államcsődbe, meg a benzinárra is. Mozgósítható is, mert csak kiásom a tölgy alól.
2022. jún. 16. 20:41
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

Nekem nincsenek konkrét terveim, szerintem úgy igazán sosem voltak. Haladok egy irányba, amit hoz az élet abból akarom kihozni a legtöbbet. Persze alap elképzeléseim voltak, hogy továbbtanultam, szeretnék egy rendes párkapcsolatot stb. ezek ezért vannak meg. De nagyratörő, konkrét dolgokat nem tervezek el, szerintem az úgysem mehet teljesen úgy.

Inkább ahogy halad az élet, és jönnek a kihívások, kitüzök 1-2 konkrét célt és én nagyon nagyon elszánt és makacs vagyok, ezt mindenki tudja rólam, szóval én el is érem, addig megyek. Úgy érzem, hogy a kis sikerek nagyobb sikerélményt és löketet adnak, mintha kockára tenném, hogy elbukok egy nagyot.

2022. okt. 17. 17:33
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem érzem úgy.

A jóvő tervezés nálam azt jelenti, hogy számolok bizonyos dolgokkal, ami bekövetkezhet. pl. számolok azzal hogy egyszer nyugdíjas leszek. Lehet hogy hamarabb elüt a villamos, vagy megráz egy zárlatos rezsó. Éppen ezért óvatosan megyek át a villamos síneken, stb. Vannak dolgok amit tudsz befolyásolni, és vannak olyanok, amit nem. Illetve azok amit befolyásolhatsz, megérnek-e annyi anyagi vagy idő, energia ráfordítást?

Minden egyes döntés a jövődre is hatással van.

2022. okt. 30. 04:00
 19/22 NTBS ***** válasza:
Én tervezem, aztán bejön vagy nem.
2022. okt. 30. 06:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Mindig közbe jön valami, és végül másképp alakul.
2022. okt. 30. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!