Mindig is ilyen volt a világ, vagy ez csak az én korosztályom szerencsés helyzete?
19 éves vagyok. Amióta úgymond elkezdtem "felnőtt életet élni", vagy legalábbis elindultam a felé, azóta folyamatosan van valami 🌳szság a világban.
Először ott a koronavírus, most itt van a szomszédban a háború, sohanemlátott mértékű az infláció, minden qurvadrága. Konkrétan fele annyit ér a fizetésem, mint 2 évvel ezelőtt.
Ez a normális, hogy mindig van valami, ami miatt lehet aggódni? Ez lenne a felnőtt élet?
Oké, tudom hogy mindig lesznek kisebb- nagyobb problémái az embernek, de az normális, hogy mindig van valami, az egész világon gondot okozó dolog?
Régen is voltak ilyesmi dolgok, csak én nem vettem észre mert még a homokozóban játszottam és ettem a homokot?
Na pont ez az.
Annyi támogatás, de csak aki be tudja vállalni, vagy szeretné, a többi meg még jobban ellehetetlenül pont ezek miatt.
Szerintem lassan már a legtöbb embernek van olyan ismerőse aki felveszi ezeket, de csak mert ez az egyetlen esélye a házra és az kell, minden más le van szarva.
Te meg aki nem akarja a semmire felvenni, de kéne a ház...
Így van, az elmúlt 77 éves időszak, vagy ahogy a történészek szokták néha emlegetni, a "Pax Americana", a világtörténelemben a legkivételesebb, legstabilabb kornak számít.
Éppen ezért nem vagyok túl optimista a jövőt illetően, nem úgy néz ki, mintha fennmaradna ez a világrend.
Akit esetleg érdekel, hogy miért van ez így, annak javaslom youtubeon a "Whatifalthist" csatornát. (angol nyelvű)
21F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!