Magyarországon mikor a legveszélyesebb az utcán lenni?
12
Az nem számít, attól még az ilyen alakok akkor portyáznak, mikor nem csak a bulizós nép van az utcán.
Mióta a főváros és a balos önkormányzatok elengedték a köztéri felügyelet járőrözéseket úgy az utcákon, mint a tömegközlekedésben, most már sehol, semmikor sem vagy teljes biztonságban.
A 4-6-os, 1-es, 47-49-es a legveszélyesebbek. Tele drogosokkal, kéregető, erőszakos fiatalokkal.
Falun ahol élek: Viszonylag veszélytelen hely, bár fontos, hogy olyan helyen mászkálj, ahol nincs a közelben kocsma és nem épp cigányok vannak (szóval a falu közepe felé, kb)
Mellettünk lévő megyeszékhely: Biztonságosnak érzem, akár haza is sétálnék onnan éjjel, de, ha mondanom kéne valamit, szerintem ilyen 11 és hajnali 3 közt lehet veszélyes. Napközben meg, ha a pláza előtt akarsz cigizni (odasereglenek rád a cigányok és a koldusok) vagy a középső buszmegállóknál (ott vannak a megye déli részén lakó balhézók "rák egye ki a beled" jellegű balhéi)
Igazából szerintem a mikornál fontosabb kérdés a "hol?" meg a "Milyen állapotban?" ha tök részeg lennék, inkább taxit hívnék/hazavitetném magam apával vagy, ha előre tudom, hogy ilyen állapotban leszek, igyekezném elérni az utolsó buszt, kicsit későbbi megállónál leszállni, hidratálni magam, sétálni a biztonságos falumban, mire hazaérjek, már vállalható legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!