Volt közeli hozzárartozód, aki öngyilkos lett?
Sajnálom a tesvérem ez az egyetlen gát, ami megakadályoz, hogy megtegyem. Eldöntöttem maamban, hogy addig várni fogok míg le nem diplomázik, társat, munkát talál, hogy nehogy miattam ne jöjjön neki össze. De már nem bírom, felesleges vagyok az emberek számára, nincs jövőképem, rossz anyagi helyzetben vagyok, annyiszor próbáltam kitörni, de nem sikerült. Én vagyok az idősebb testvér, a testvérem felnéz rám, miatta mutatom, hogy erős vagyok, de közben bent haldoklok és vágyok arra, hogy vége legyen, szenvedek a létemtől. Sokszor terveztem már, hogy öngyilkos leszek, sokfajta lehetőséget végigvettem az egyetlen, ami itt tart az, hogy nem akarom a testvérem életét tönkre tenni, félek, hogy összeomlik, de azt sem szeretném, hogy lássa, hogy szenvedek evvel is elkeserítem. Próbáltam lelkisegélynél segítséget kérni, ők azt mondták nem tudnak segíteni, keressek fel pszichiátert, de nincs pénzem ilyesmikre(ahol én élek ott nincs tb). Megadtam magam az esélyt próbáltam segítséget kérni, nincs erőm tovább. Nem értem miért gondolják egyesek önzésnek, ha valaki öngyilkos lesz, ez maga a pokol.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy vannak itt olyanok, akiknek hozzátartozója lett öngyilkos? Volt előjele? Miért tette? És te hogy tudtad feldolgozni? Mit érzel vele kapcsolatban?
Igen, unokatesóm.
Nem volt előjele.
Nem tudjuk miért tette.
Sehogy nem tudtam feldolgozni.
Szomorúságot, döbbenetet érzek.
(5 éve történt)
nem annyira nagyon közeli, de apám ismerőse
apám meg tavaly halt meg
elég nehéz volt, ha öngyilkos lett volna szerintem még nehezebb lett volna ez az egész
Az én egyik volt csajom lett az, alapból sem volt már jól, de amikor szakítottam vele elkezdtett drogozni, aztán le ugrott egy 10 emeletes panelből.
Aztán az unokatestvérem is le ugrott egy épületről, nem halt meg azonnal, borzalmas szenvedesek után halt meg, pedig egy nagyon jó ember volt. 18 évesen...
Igen, anyám. Súlyos mentális beteg volt, gyógyszereket szedett és ivott rá. 40 éves volt, én épp 18 több kisebb testvérrel. És befeküdt egy vonat elé...
Sosem bocsátom meg, pedig már 15 év telt el.
Ha gondolod, akkor szívesen beszélgetnék veled, írj privátban, ha szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!