Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha elkoltozok egyedul,ugy...

Ha elkoltozok egyedul,ugy hogy nincsenek barataim nincs senkim, nehez lesz?

Figyelt kérdés

Szobat akarok berelni. Viszont nincsenek barataim nincs senkim. Eletemben nem ultem villamoson, nem tudom melyik melyik, nem tudom hova megy es elegge bena vagyok ezekre magamtol rajonni. Soha eletemben nem adtam fel egy csekket sem, vagy ha ki kell tolteni valami hivatalos papirt vagy hivatalos ugyben kell menni intezkedni azt se tudom hova kell majd orvoshoz jarnom. Es ha valami bajom lesz es mem tudok dolgozni vagy kirugnak mi lesz velem igy hogy nincs egy tamaszom sem? Egy nagyon kicsi falunol varosba koltozni egyedul szerintem nagyon nehez lesz.

Voltatok hasonlo helyzetben? 22L

2022. márc. 3. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
28%
Egyedül nehéz lesz, legalább a gondnokkal érdemes felvenni a kapcsolatot a leendő házban.
2022. márc. 3. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!