A felesége a szobaba aludt ő meg a nappalibol beszelt velem? Ti ezt hogy tudjatok elkepzelni? Hogy tudott velem találkozni?
Kezdem azt hinni egyutt el valakivel az akibe szerelmes lettem de nem vagyok benne 100%biztos.
Vannak dolgok amik miatt nem tudom elkepzelni viszont olyan dolgok is vannak amik arra utalnak hogy igen, van valakije.
Nagyon sokszor hajnalokig beszeltunk messengeren, ha egyutt el valakivel ezt hogy kell elkepzelni?
A felesege a szobaba alszik, a ferje meg a nappaliba ul egesz hajnalban es nyomkonykodja a telefonjat?
Es amikor hajnalban elterveztuk hogy talalkozzunk azonnal?
Hogy tudott jonni egybol?
Mondta hogy megy furdeni mielott jon hozzam .
Hogy tud egy ferfi hajnali 3 kor megfurdeni anelkul hogy a felesege ne kellne fel? Es mit mond neki miert furdik hajnalban es aztan miert megy el otthonrol?
En ezeket nem tudom elkepzelni sehogy
De sokszor volt az ,hogy mielott talalkoztunk mondta hogy meddig tud lenni velem. Pl "Talalkozzunk Dragam de csak 4 ig tudok lenni"
Amikor megkerdeztem miert mindig mondott valamit de a munkaja nem helyhez es idohoz kotott.
Legutobb akkor lett gyanus amikor hajnali 4 kor jott le hozzam, es mondta akkor is hogy 5:30 kor neki dolga van , ez ugy tunt nekem mintha pl iskolaba kene vinni a gyereket es haza kell ernie. Akarhanyszor hajnalban talalkoztunk neki haza kellett mennie egy idore mindig amit mondott ,eloszor nem volt gyanus de aztan eszrevettem hogy itt valami van.
Amugy en akartam hajnalban talalkozni nem ő.
Egyutt el valakivel vajon?
Most nem feltétlen értem, tehát az az egyetlen gyanús elem ha jól értem, hogy bizonyos időpontokban programja van?
5:30kor lehet mennie kell dolgozni pl, valami helyszínre, vagy elküldenie a leadandót...
De amúgy miféle kapcsolat ez ahol titok mindig hogy hová megy? Beszélgessetek már, vagy becsüld magad többre mint valaki játékszere
Te Esküszöm hülye vagy
Ezt mind abból szürted le hogy nem tud veled végtelen időt együtt tölteni?
Dolga van bakker
Hány éves vagy 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!