Negyven éves Casanova miért el az anyjával?
Figyelt kérdés
Ő az atya úristen a városban, közben apránként derültek ki a dolgok... Anyuci napi szinten jár fel hozzá takarítani, főz rá, mos... Mindent megcsinált a 40 éves fiának aki úgy cseréli a nőket mint más az alsogyajat... (közös házban élnek, srace a felső rész). Nem gáz, hogy lent anyuci apuci mindent hall? Közben elő adja mát, de ha tényleg ő a valaki, akkor ez nem kellemetlen neki? Nem értem ezt...2022. febr. 27. 13:47
51/61 anonim válasza:
Azt hiszem megvan a válasz, a retardált a saját kérdésére lép be válaszolóként is.
52/61 A kérdező kommentje:
49 #itt irhatsz magadról akármit... Az ellentétet produkálta viszont
2022. febr. 27. 15:10
53/61 anonim válasza:
Amúgy most mi a kérdés?
Komolyan kérdem.
Oké egyetértünk veled, micsoda gáz, 40 éves Casanova anyjával él, oda hordja a nőket, szánalmas, életképtelen, jól megmondtad... oké.
Jár a vállveregetést, buksi simogatás.
És? Továbbra is kérdem, mi a kérdés?
54/61 anonim válasza:
#52 Ez igaz,mondjuk teljesen mindegy is,ha olyan kemény nő vagy mint itt akkor ismerjük meg egymást,küld el privátban a facebook profilodat és rád írok.
55/61 A kérdező kommentje:
54.babam majd utánad... ;)
2022. febr. 27. 15:38
56/61 A kérdező kommentje:
Had nézzek én rád kemenylegeny....
2022. febr. 27. 15:38
57/61 anonim válasza:
#55 Én egy igazi úriember vagyok ezért tiéd az elsőbbség.
Én megtettem az első lépést babám,most te következel. 😉
58/61 anonim válasza:
Mondom hogy nem tudta felkúratni magát a vadonjanival :D Menni kell holnap keccsölni, ezt dobta a gép :D
Ez de kibszott undorító, te jó isten.
59/61 anonim válasza:
Zavarja a kérdezőt, hogy a pasinak fontosabb az anyja, mint egy ilyen hisztérika. Ezt le kell nyelned kérdező, keress egy béta pasit magadnak.
60/61 anonim válasza:
ingatlan árakkal tisztában vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!