11/20 A kérdező kommentje:
nekem nagyon durván tetszik. Egy év mulva megyek megcsináltatni.
2022. febr. 27. 14:33
12/20 anonim válasza:
Minden harmadik lánynak rózsa van feltetoválva. Irtó tucat, ráadásul ezen a tetkón semmi egyedi nincsen. Mintha egy függönyminta lenne. Nem leszólásból, de tényleg ez a véleményem.
13/20 anonim válasza:
Az a baj sajnos hogy tucat tetoválás...
Az unokahugom kezén pont ugyanez van , megspékelve még 2 db zöld levéllel 🤦♀️
14/20 anonim válasza:
Ocsmány kivitelezés, fantáziátlan mintha
15/20 anonim válasza:
Turbo rágóban voltak hasonlóan "kidolgozott" motívumok.
16/20 anonim válasza:
Szerintem gyenge, de neked kell tetszen nem másnak
18/20 anonim válasza:
Túl egyszerű, tucat és grafikus szemmel még csak nem is kidolgozott. Van különbség aközött meg eközött:
19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó ez is jól néz ki tényleg.(: Jobban van szerintem is kidolgozva.
2022. febr. 28. 06:35
20/20 anonim válasza:
Azért elnézve milyen félresikerült tetoválások vannak, ez egy szép elfogadható munka.
Az már más téma, hogy mennyire tucat. De ha neked tetszik, hajrá!
De azért, ha esetleg nyitott vagy valamennyire, akkor azt tudd, hogy több ezer virág létezik. Simán tudnál olyat választani ami hasonló lenne és még sem ugyan az lenne rajtad ami másokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!