Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hiányzik talán a szórakozás?...

Hiányzik talán a szórakozás? Ha iszok valami alkoholt, mindig mehetnékem van.

Figyelt kérdés

Soha nem tudtam ittasan aludni, mehetnékem volt. Most is, föleg, hogy nagyon régóta nem voltam sehol és ha iszok egy korty alkoholt, mennék valahova partiba, bulizni. Már 33 vagyok ,de évek óta nem tudok menni sehova és hiányzik. Hogyan tudom ezt elmúlasztani? Hétvégente rosszul vagyok itt a külföldi faluban már,hogy itt nem tudok menni sehova, és csak vágyódom valahova. Nincs hazám se,hogy hazamegyek a szobámba és ott mennék valamerre. Itt 2x volt kisebb buli és olyan nagyon és hamar részeg lettem , hogy k.o. voltam. Örültem, hogy vagyok valahol, végre.

Ha majdnem minden hétvégén mennék valahova, egy idő után megunnám, de nem volt időm soha megunni.

2022. febr. 27. 00:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem iszol piát.
2022. febr. 27. 00:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha soha nem mész sehova, nem csoda, ha hiányzik…

Én sokat mentem mindenfelé, de így is bekattanok, ha huzamosabb ideig itthon kell lennem folyton. (A covid óta ez többször megtörtént, ugye, és nagyon nehezen bírtam az egyhelyben maradást.)

2022. febr. 27. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!