Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lerázni ezt a...

Hogyan tudnám lerázni ezt a nyomi osztálytársamat?

Figyelt kérdés

Van egy srác osztálytársam,aki nagyon idegesítő. Senki nem szereti,alapból olyan nyomi megjelenése van és egyszerűen hihetetlenül viselkedik.

Egyszer kedves voltam vele és azóta követ mint egy nyomkövető. Mindenhova jön utánam,levakarhatatlan.

Mit tegyek? Nem akarok bunkó sem lenni mert szerencsétlent nagyon sokan csúfolják.

Plusz egyik szemét osztálytársam elterjesztette,hogy biztos kavarunk ,azért mert 1x kedves voltam vele és azóta a nyomomban van. Van barátom és egyébként is hogy lehet ilyet mondani...

Hogyan tudnám lerázni a srácot anélkül,hogy bunkó lennék? Próbáltam a barátaimmal lenni mindig ,már menekülök előle de amint meglát a nyomomba ered és mellém akar ülni,magyaráz mindenfélét,stb.

17L

2022. febr. 24. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Így: Szia, XY (nem tudom a nevét) légyszi ne ülj mellém.
2022. febr. 25. 08:47
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Nehogy már te legyél a szemét? XD Miért? Beszéltél vele erről vagy csak itt hiszeriazol...? Amúgy ez nem az arcon pörgő, tini hiszti kategória
2022. febr. 25. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
közöld vele, hogy le lehet kopni, mert ha így folytatja, a te agyadat is felcseszi és te is lemész bunkóba. nálunk is volt ilyen, tudom hogy csúnya dolog ilyet mondani, mert szegény kiközösített kisfiú, de általában megvan az oka, miért nem tart rá igényt a közösség. mondjuk mert így elmondás alapján egy levakarhatatlan pióca aki nem érti a "személyes tér" és a "nem" szavakat.
2022. febr. 25. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Amikor középiskolába jártam, nálunk is volt ilyen fiú az osztályban.

Nem tudott kapcsolatat teremteni, így aztán egyedül volt nagyon.

Két lány vele is kedves volt, azt hittük barátok, de aztán mondták, hogy nem. Szegény fiú annyira szeretett volna kötődni valakihez, mindenben utánozta őket.

Ő abban volt más, hogy ő elment a fiú wc-be, amikor a lányok pisilni mentek.

Én már akkor úgy gondoltam autista, de sokan úgy gondolták, hogy az nem lehet, mert "nincs különleges képessége"

Most már tudom, hogy autista volt.

(akkor még nagyon kevés infó volt erről)

Nem tudom mi lett a fiú sorsa, ha bevontuk volna őt, akkor se tudott volna mit csinálni.

Az a fajta, aki ha az egész osztály nevetett, ő molygott csendesen.

Ha valaki meg se szólal, azzal nehéz beszélgetni...

Ötletem nincs.

Sajnálom a fiút, de téged is, aki persze nem akarod megbántani, de nem várható el tőled se, hogy jóságos szamaritánus módjára örökbe fogadd.

2022. márc. 11. 11:32
 15/16 anonim ***** válasza:
6%

"Nem tudom mi lett a fiú sorsa"

Arra tippelnék, hogy NEET, örök-diák vagy baromi unalmas, rosszul fizető állása van.

Szűz nulla baráttal, talán nem is nagyon próbál kapcsolatokat kialakítani mert kinek kellene?

Ezer mentális baja van, képtelen normálisan tanulni vagy bármi produktívat végezni, egész nap szorong.

Teljesen enervált, ha lelkesedett is valaha valami iránt, már l*szarja. Ilyesmit képzelek el.

Annak a két lánynak aranyszíve lehetett, hogy okoztak pár boldog pillanatot valami génhulladéknak, akinek valószínűleg az egész élete egy pokol lesz.

2022. márc. 11. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:

15

uh, ez nagyon mély

2022. márc. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!