Miért hiszik magukat okosnak a Komárom Esztergom megyei lakosok?
Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam már, hogy az itt élő emberek tök hülyének néznek másokat, akik nem itt születtek, nem itt nőttek fel, miközben a többségük nagyon sötét. Lenézik azt, aki nem olyan nyalis, mint ők, persze, itt mindenki szeret nyalni mindenkinek nagyon kevés a kivétel, ha van is kivétel, akkor az a bizonyos személy nem itteni lakos valójában. Másnak is vannak hasonló tapasztalatai?2022. febr. 20. 15:15
A kérdező szavazást indított:
Igen, valóban ilyenek.
Buták, mint a föld.
Nem ilyenek.
Majdnem okosak.
18 szavazat
2/13 anonim válasza:
Javaslom Debrecent, az öntelt bunkók mekkája, komáromesztergom kanyarban sincs :D
3/13 anonim válasza:
Azért, mert rengeteg arrafelé a tót. Azok meg azt hiszik, hogy ők fingották a passzátszelet. Tudom mit beszélek, mert onnan való a feleségem, ott van az egész rokonság, az anyósomék....... sötétek amúgy.
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, valóban ezt hiszik. Rettentő okosnak gondolják magukat, közbe meg olyan bunkók, hogy az elképesztő.
2022. febr. 20. 16:28
5/13 A kérdező kommentje:
Miért lennének gondok?
Több, mint 8 éve lakom itt és a tapasztalatok alapján írtam ki a kérdést. Veled vannak inkább gondok, mert ide írtál értelmet, haszontalan választ.
2022. febr. 20. 18:03
6/13 A kérdező kommentje:
Értelmetlen*
2022. febr. 20. 18:03
7/13 anonim válasza:
Én meg több mint 15 éve lakom itt és nem tapasztaltam ilyet
8/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem beleírni a kérdésbe, hogy vannak olyanok, akik kifejezetten ide valók, tehát te tudsz velük azonosulni 7-es válaszoló, de az te vagy, ettől függetlenül nem csak én éltem át ezt, hanem a 3-as válaszoló is. Úgyhogy erről ennyit.
2022. febr. 20. 22:27
9/13 anonim válasza:
Mikszáth is írt róluk, talán van benne valami, de azért általánosítás csak.
10/13 anonim válasza:
Csúnya dolog általánosítani.Amúgy én itt élek és hogy hát vannak romák akik nem a legértelmesebbek (tisztelet a kivételnek mert az ugye mindig van)de én nem sok butát látok.Jó hát vannak, de hol nem.Az megkérdezhetem melyik városban laksz Komárom-Esztergom megyén belül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!